dimecres, 27 de novembre del 2013

una paraula, una frase i un text

Una paraula, allò que aprenem a dir quan som petits, i que ens és tant útil per comunicar-nos amb les persones, a vegades escrites sonen d'allò més bé, però la punta de tot és saber-les fer servir perquè t'arribin al fons del cor, perquè aquella paraula et faci recordar un moment de la teva vida, perquè pensis que aquesta paraula en algun moment t'ha servit per lluitar i tirar endavant, que té molta força i que no la pots deixar escapar, que la pots fer servir, que pots jugar amb ella i que li pots donar el sentit que vulguis, que tu domines la paraula i que aquesta  no et pot fer mal sinó que t'ha de servir per a protegir-te d'aquelles paraules que realment no valguin la pena, d'aquelles de les que has de fugir.
El que realment m'encanta de les paraules és que escrites sembla que el seu valor sigui un tresor, que has de guardar com una relíquia durant segles. Les paraules són una gran eina per a les persones.

Marta Tantiñà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...