dimecres, 20 de novembre del 2013


La pluja

La pluja em dóna pau i tranquilitat i m'agrada molt sentir-la des de dins de casa i tapada amb una manta fins a la punta del nas. Quan plou em recorda quan era petita i em quedava embaladida mirant per la finestra amb la força que entrava la tempesta i com relliscaven gota per gota damunt del vidre, però la manera com disfrutava més era poder sortir a fora quan ja havia acabat i passar per sobre dels bassals d'aigua o simplement organitzar una excursió per anar a buscar cargols.
Tot i que la pluja també fa por quan ve acompanyada de tempesta amb llamps i trons, també és magnífica per contemplar i té la màgia de que si plou i fa sol, surt l'arc de sant martí.

Visca la pluja, de tant en tant perquè regui els camps i les plantes i ens refresqui una mica amb l'ambient tant caldejat en el que vivim.

Marta Tantiñà

1 comentari:

  1. Enhorabona per el blog, és molt interessant, en especial la publicació d'avui en que tots podem sentir-nos identificats.

    Mònica

    ResponElimina

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...