diumenge, 17 de novembre del 2013


Petits/Grans


Si ens ho mirem bé quan som petits ens mirem el món embaladits perquè no coneixem res i cada dia és un nou descobriment i una nova admiració, però quan som petits tenim la sensació que volem ser grans i fer coses de grans, per això imitem als pares, ens posem les seves sabates i actuem com ells, però resulta que quan som grans veiem el món d'una altre manera i tornem a pensar que volem ser petits i no tenir preocupacions.
Hem de viure l'edat que tenim perquè potser té coses negatives però alguna de positiva i el temps ja córrer massa per si sol, no m'hem de fer córrer nosaltres més ràpid.

Marta Tantiñà

2 comentaris:

  1. Hola Marta! Et felicito pel teu blog, la veritat és que escrius molt bé i sobre coses personals i boniques! Sí gaudeixes escrivint no deixis de fer-lo crèixer! Ja miraré d'anar entrant esporàdicament per veure què ens expliques de nou! Molts petonets i ànim amb el Blog! (Lídia cosina :P)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Lídia, m'alegro que t'agradi. Un petonet ;)

      Elimina

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...