dimarts, 5 de novembre del 2013


Somriure




Arriba aquell moment del dia que estàs content, que si fas balanç penses que les coses han anat bé i tens ganes de somriure. També pot ser aquell petit instant que t'ho estàs passant d'allò més bé amb les persones que tu has triat i que més t'estimes, és aleshores quan el somriure et surt sol, quan tens ganes de demostrar al món que ets feliç i que tens ganes de viure la vida molt intensament i també és la teva pròpia manera de combatre les tristeses.
Però el millor somriure i el més treballat és el que apareix després d'unes llàgrimes dures i amargues, del moment que has tret tota la ràbia que portaves dins, després de pensar que potser un dia vas triar el camí equivocat, però sembla que la vida et vol donar una segona oportunitat i recompensar-te i veus que no ho pots deixar escapar, és una manera de tornar a fer les coses bé, de tenir una mirada neta, sense cap tipus de maldat, simplement tornar a ser una mica innocent i amb moltes ganes de jugar i no pensar en res.

Perquè sabem que somriure ens ajuda a lluitar contra les tristeses, pors i somriures.

DON'T FORGET TO SMILE

1 comentari:

  1. Quanta veritat junta!!! Gràcies Marta per recordar-nos la importància dels somriures!!!

    Petons guapa!!!

    ResponElimina

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...