dijous, 14 de novembre del 2013


La por


La por, aquest sentiment que tenim tantes vegades en situacions diferents però sembla que no sabem expressar. Els nens, quan són petits tenen por a la foscor o a les ombres que es projecten a contrallum, però a mesura que ens anem fent grans ens amaguem de les nostres pròpies pors i no les expressem, potser ens adonem que les tenim quan ens trobem en una situació que veiem que ens és molt díficil de superar, parlar en públic o haver de demostrar habilitats nostres molt específiques.

Hem d'aprendre a superar les nostres pors, afrontant-les.

Marta Tantiñà

2 comentaris:

  1. Crec que la pitjor de les pors, és tenir por de la por.. estar sempre en guàrdia perquè la porta de la por que segurament és una por inventada pel nostre cervell, que no és real, no s'obri i doni pas al descontrol. Voler tenir sempre el control de tot, és el camí més ràpid a obrir la porta de la por. No ho podem controlar tot, hem de deixar que la vida flueixi i aceptar-la tal i com és.

    ResponElimina

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...