dilluns, 30 de desembre del 2013

L'home de les orelles

Avui aneu amb compte pel carrer que no us creueu amb l'home de les orelles, que avui falten dos dies perquè s'acabi l'any i diuen que pot aparèixer, que no necessita màgia perquè ell sol existeix.
Avui és dia per pensar a veure què ens ha portat de bo aquest any per demà poder-ho escriure i disfrutar d'un resum especial. En un any hi ha temps que passin moltes coses, que hi hagi dies que estiguis molt content perquè passen coses bones, perquè estàs rodejat de gent que t'estima i perquè veus que les coses van bé, també hi ha dies més ensopits, en què et costa  més llevar-te i que no diries hola a ningú, però aquests dies tenen alguna cosa especial, que sense ells no seriem nosaltres mateixos i no ens farien veure les coses amb perspectiva ni disfrutar tant dolcament dels dies bonics.
Bé demà faré el resum del meu any 2013 però igualment ara dóno les gràcies a totes les persones que han compartit amb mi aquest any que ja s'acaba, que m'han fet riure i que els hi agrada veure'm feliç i que estic molt agraida que continuiin a la meva vida i els que han aparegut nous, que vosaltres ja sabeu qui sou. Gràcies per aparèixer.

Un petó i una abraçada molt gran perquè sense això no es pot viure.


Marta Tantiñà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...