dimarts, 3 de desembre del 2013

Els records

Diuen que el pitjor que et pot passar és oblidar un record tant si és bo com si és dolent, però crec que una cosa pitjor que et pot passar és oblidar la persona amb la qui has viscut aquell record, tant si en aquell moment la persona amb la qui estaves li importava que t'ho estiguéssis passant bé com si t'intentava arruinar el dia, el més important són les persones. Perquè els records moltes vegades passen aquell moment i prou, després un cop s'han viscut si ningú els remamora, s'obliden, en canvi les persones, també poden marxar de la teva vida però si un record et marca, no oblides mai que l'has viscut, simplement quan més temps passa més llunyà el veus i el temps fa que el vegis d'una altre manera. Simplement els records i els sentiments van junts i no els podem separar però en podem guardar un bon record.

Marta Tantiñà

1 comentari:

  1. Cert..la vida son moments y personas..Els moments pasan pero las personas quedan..Iha personas que quedan en els moments y per alguna extranya rao..Son especials al minuts cero de coneixer..Es la magia del amor..y la amistad..

    ResponElimina

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...