divendres, 25 de desembre del 2015

25 de desembre

Bon Nadal a tothom!!! Que vingui carregat de salut, amor, pau i felicitat. Que gaudim de la festa amb el nostre entorn i trobem un forat per a recordar els que ja no hi són.

dijous, 17 de desembre del 2015

17 de desembre

Se m'està fent molt lenta i eterna la setmana, sembla que no hagi d'acabar de passar mai!!!! NECESSITO VACANCES!!!!!!!

dissabte, 12 de desembre del 2015

12 de desembre

A vegades, mires enrere i veus que les coses ja no són com abans. Que hi ha gent que segueix al teu costat, fen-te riure, animant-te o enviant-te whatsapps, altres que saps que han marxat i que no hi ha manera que puguin tornar, en algun moment del dia, alguna cançó, una mirada o tant sols una olor, et fan recordar que estan presents dins del teu cor i també hi ha la gent que ha estat present a la teva vida, que han deixat una petjada en el teu cor, que continuen el seu camí i ja no estan al teu costat.

divendres, 11 de desembre del 2015

11 de desembre

Sovint no trobem les paraules per definir qui som, però tampoc les trobem per descriure el nostre entorn. Vivim en un món estressant, tothom va amb presses i corredisses amunt i avall. Vivim en una societat, que ha perdut els valors, que es pensa que tot està bé i que no té compassió. Vivim en una societat, que la estem contaminant de diòxid de carboni i de molta falsetat.11

dijous, 10 de desembre del 2015

10 de desembre

Gràcies vida real, per mostrar-me que no existeixen els herois. Gràcies vida real, per fer-me entendre que l'únic heroi és la teva ombra. Els herois no existeixen, no hi ha reis ni cavallers, que només hi ets tu davant del món, per lluitar contra un drac brut i gros. Et trobes traves per tot arreu, hi ha més obstacles que a tot l'univers. Que el 2016 li demano, que aparegui un àngel amb forma de persona, que sàpiga valorar tot el que costa superar cada pas. Marta

dilluns, 7 de desembre del 2015

7 de desembre

Negociar... I què és negociar? Conversar i emparaular alguna cosa amb alguna persona i que ella cedeixi en alguna part i tu també? Per què, quina és la finalitat? Que tots dos arribeu a un acord i estigueu contents amb la part que heu cedit i la part que us ha tocat? I si has de negociar amb tu mateix? Què cedeixes i què no? I qui hi surt guanyant? Tu o tu mateix?

diumenge, 29 de novembre del 2015

29 de novembre

Potser he canviat... Potser ja no sóc la mateixa que abans... Potser és que em ser agafar les coses diferent o que ja no m'afecten com abans. No sé si segueixo sent aquella nena innocent que quan tenia tres anys, que li poden vendre un gat de color blau. Només ser que alguna cosa n'he pogut conservar, que en guardo algun bon record d'aquella edat. També he après que endarrere no puc tornar i que molts dies m'agradaria solucionar els meus problemes a cops de pals, que a la Riera els hi funciona i estic temptada a provar. La cosa és que tinc sentiments i que hi ha alguna cosa que em fa frenar. Potser penseu que tot això és un discurs vulgar o que les paraules se les emporta el vent i demà ja no hi seran, però espero que algú sàpiga llegir això posant-se en la meva pell i sabent la meva realitat. No és per donar pena a ningú, només una dosis de sinceritat.

dilluns, 23 de novembre del 2015

23 de novembre

A vegades tens una barreja de sentiments que no saps gestionar. Sents alegria i una immensa ràbia que se't menja el cor. Persones que estan al teu voltant, però cada cop estan més lluny. I només et queda, anar recuperant trossos de cor i ànima desvalguts, fixar la mirada molt intensament i seguir endavant.

dissabte, 21 de novembre del 2015

21 de novembre

Avui, dissabte 21 de novembre, ens llevàvem amb un dia gris, però aquesta tarda ha passat una cosa espectacular!!!! El Barça ha guanyat al Bernábeu per 0-4 al seu etern rival, el Real Madrid. L'equip, ben cohesionat ha sabut fer grans jugades, compenetrar-se entre ells i el millor de tot, jugar a futbol.
Força Barça per sempre.
Orgullosa de ser del millor equip del món!!!

dimarts, 17 de novembre del 2015

17 de novembre

Sempre veiem les mateixes pedres, però tenen una força magnètica que ens atrauen, sempre ensopeguem amb elles, una i una altre vegada. I no som capacos de reaccionar. Ens quedem quiets, inmòbils, com si algú ens hagués de venir a rescatar.
Però aquest algú no arriba... I amb el temps he entès que no arribarà MAI

dissabte, 14 de novembre del 2015

14 de novembre

Sovint passen coses que et fan reflexionar, que fan que et paris a pensar amb qui vas i de les persones amb les que vas, amb qui pots confiar. Perquè no pots obrir l'ànima a tothom si hi ha algú disposat a trencar-te-la o simplement a jugar amb tu. Perquè no tothom té els mateixos valors i després passen coses com les de París.
Així de malament va el món.

No es pot confiar amb ningú!!!

divendres, 13 de novembre del 2015

13 de novembre

Fa dies que miro, fa dies que observo, però també fa dies que penso. No juguem a la mateixa lliga no? No juguem en igualtat de condicions no? Lluitem i no compartim premis, tu fas trampes i jo no.

Mentre no juguem en igualtat de condicions, jo no jugo.

dimarts, 10 de novembre del 2015

10 de novembre

He trobat una frase al facebook molt bona que diu el següent:

El 47% de los problemas se solucionan comiendo chocolate.

I jo em pregunto...

Com es solucionen la resta?

O es solucionen sols o els hi busques solució o es queden sense solucionar.

L'extranya manera que funciona el món i l'ésser humà.

diumenge, 1 de novembre del 2015

1 de novembre

Som persones obertes de cor, sense cap mena de dubte, de mostrar-nos tal com som. Som capacos de donar la terra, la lluna i el més enllà perquè les persones que estiguin al nostre costat, ho puguin disfrutar des del primer instant.
No m'imagino destruïnt l'univers de ningú, simplement penso que cadascú té dret a viure el seu camí.

dissabte, 31 d’octubre del 2015

31 d'octubre

Avui el blog està d'aniversari, sabeu per què? Doncs perquè avui fa 2 anys que el vaig crear, sí, si, 2 anys. Sembla mentida que hagi passat tant ràpid el temps i que el blog encara segueixi viu. Espero poder compartir moltes més històries i temes amb vosaltres a través del blog. PER MOLTS ANYS!!! https://www.youtube.com/watch?v=VyMLSJwehyI

dijous, 29 d’octubre del 2015

29 d'octubre

Si el món fos al revés potser aníriem millor, potser soparíem al matí i esmorzariem galetes a mitjanit.

dilluns, 26 d’octubre del 2015

26 d'octubre

Fa dies que em dic a mi mateixa que somio, que això no és la realitat, que la humanitat té una mentalitat dolenta i que només busca com fer-te mal. Fa dies que intento entendre perquè tinc tanta bondat, si el món fa anys que m'ensenya, que aquí només guanyen els criminals. De què em serveix ser bona persona, si al cap i a la fi, ningú m'ho agrairà mai...

divendres, 16 d’octubre del 2015

16 d'octubre

Vull tornar a ser aquella infant que tenia tot el futur per davant, aquella nena innocent que vivia en un món transparent, amb aquelles ganes de jugar, com si aquell moment no hagués d'acabar mai. Dies plens d'imaginació, que posaven llum a totes les pors. Llocs inexistents on tornavem a viure el present.

diumenge, 11 d’octubre del 2015

11 d'octubre

No sé per quina raó, per una d'absurda, o per una molt concreta. Però, iaia, jo vull que tornis. Ja sé que no potser, que els àngels del cel et cuiden i tu cuides a l'avi allà on sigueu. Però m'agradaria tant abraçar-te i poder compartir amb tu tot el que passa en aquest moment. Que poguéssim menjar un ou kinder juntes o veure la televisió, o estar a la terrassa... Qualsevol cosa. Iaia, siguis on siguis, t'envio una forta abraçada i un petó. Tant de bo poguéssis tornar. T'estimo molt

dissabte, 10 d’octubre del 2015

10 d'octubre

Anar al Nacional, veure l'obra Només Som Dones. Que se't posi la pell de gallina, escoltant i vivint cada un dels monòlegs que interpreta Míriam Iscla, sentir la música que l'acompanya i l'escenografia amb una ballarina excel•lent.
I, al acabar l'obra, tothom de peu i aplaudint molt efusivament.
IMPRESSIONANT!!!

dimecres, 7 d’octubre del 2015

7 d'octubre

Al món hi ha milers, per no dir milions de màquines de la neteja. Totes es posen en marxa de bon matí i no acaben la feina fins que se'n van a dormir, a més de no tenir festa el cap de setmana, ni cap dia de l'any. El pitjor de tot, és quan t'adones, que la màquina de la neteja, ets tu.

divendres, 2 d’octubre del 2015

2 d'octubre

Si em miréssis els ulls potser sabries el que et vull expressar.
Si em miréssis els ulls, potser sabries el que et vull explicar.
Si em miréssis els ulls, potser sabries perquè la meva mirada va cap al mar.
Si em miréssis als ulls, potser sabries si t'he intentat desafiar.
No pretenguis que canvii, només intenta entendre com em va

dissabte, 26 de setembre del 2015

26 de setembre

Realment tenim el que necessitem? O necessitem el que volem? Aconseguim tot allò que ens proposem? O potser no lluitem amb totes les nostres forces per aconseguir-ho? O pitjor, ens hi posen traves? O ens quedem pel camí? Es que no hi posem prou il•lusió. Canviar, què hem de canviar? A nosaltres mateixos? Als nostres amics? A la família? O canviem de païs? I... Si no canvies? I si et quedes en blanc? Has de canviar. Molt bé i on és el suport moral per fer-ho? Qui estarà al meu costat quan caigui? I què passarà quan algú em digui que no ho he fet bé? Si hi ha algú que vulgui canviar amb mi o ajudar-me a canviar, que m'ho faci saber.

dimecres, 16 de setembre del 2015

16 de setembre

- Va, vine aquí al meu costat, que arreglarem el món una estona.

-Però si està tant espatllat que no té solució.

- Segur que trobarem la manera, el solucionem a mitjes i després ens el menjem

dijous, 10 de setembre del 2015

10 de setembre

Quan tens un somni, no hi ha res ni ningú que et pugui aturar per aconseguir-lo. T'hi poden posar tots els obstacles que vulguin, et poden acovardir amb la por i amenaces o fins i tot fer-te veure que tu vas equivocat i que has d'actuar com ells.
Però un somni, sempre s'ha de cumplir.

dimarts, 1 de setembre del 2015

1 de setembre

Sembla que el procés està engegat, a 10 dies de la diada i 26 de les eleccions plebiscitàries. Ja ho tenim molt a prop i potser que arribem a bon port i aconseguim el que volem, ser independents. No sé si ho aconseguirem.
Jo em fixo amb Andorra, un país petit i independent del que estic enamorada, per el seu paisatge, els seus carrers, la seva gent. És fabulós. Simplement, m'encanta. Ens hem d'emmirallar amb ells.

dissabte, 22 d’agost del 2015

22 d'agost

El món està ple de racons, racons tristos, alegres, enigmàtics i riallers. Cadascú tria en quin vol estar i entre tots els racons s'ajuden per a poder millorar...

dimarts, 14 de juliol del 2015

14 de juliol

Innocència que t'anem perdent pel camí, et deixem enrere i no et tornem a aconseguir. Tu que ens donaves part de la felicitat, ara fas que ens adonem de la realitat.
Innocència, tu que endolcies els nostres cors, ara hi poses un toc d'amargor, però també un xic de prudència perquè anem amb peus de plom.

dimarts, 7 de juliol del 2015

7 de juliol

- Demana'm el que vulguis, que jo t'ho concediré. Deia la Reina.

La nena, tota sorpresa comença a enumerar una llista inmensa de coses que li passen pel cap i li apareixen una per una desfilant pel seu davant, però cap s'atura al seu davant.

La nena, amb cara de preocupada, pregunta a la Reina: -Per què no s'aturen les coses si són les que jo he demenat?

La Reina li respon, això vol dir que tot això no ho necessites. El que et fa falta és créixer com a persona, tenir empatia, simpatia, constància, paciència i molta perseverància i el millor de tot, ser tu.

dimecres, 1 de juliol del 2015

1 de juliol

I avui, 1 de juliol de 2015, em poso a recordar, aquells estius de infància, quan jugava al parc, aquelles tardes llargues que no volia que tinguéssin final, aquelles corregudes eternes que duraven anys i panys. Rialles i jocs que em feien divertir tant. Enyoro aquelles tardes d'estiu que guardo amb molt bon record en una caixa amb molt d'amor

dimarts, 23 de juny del 2015

23 de juny

Esforç i recompensa, dues paraules que van lligades l'una amb l'altre, però a vegades, per alguna raó que no sé no es dóna.
És en aquest moment, quan per un instant, el món deixa de girar, hi ha alguna cosa que es trenca i dóna pas a un petit forat, a un aire d'incertesa, de no saber el que passarà...

dijous, 21 de maig del 2015

21 de maig

Per fi ha arribat l'hora!!!

L'hora de ser valents i decisius, l'hora de lluitar i tirar endavant, l'hora de seguir i tornar a començar.

Ha arribat l'hora de tots!!!

dimarts, 19 de maig del 2015

20 de maig

No, no vull caure, vull caminar.
No, no vull córrer, vull avançar.

Amb pas ferm i decidit arribarem més enllà i no deixarem que els pals a les rodes ens facin entrebencar.

Simplement, ha arribat l'hora d'actuar.
Aquesta és la bona, jo ho sé i no la podem deixar escapar.

dissabte, 16 de maig del 2015

16 de maig

I si no fóssim persones, què podríem ser? Jo m'he plantejat que podríem ser ànimes lliures i fer el que vulguem. Que hi hagi un camí ample, per poder córrer com el que més, que els sentiments existeixin i siguin sincers. Que no haguéssis de demenar una abraçada, que algú inconsientment te la donés, simplement, que les coses fóssin fàcils sense haver de respondre tants per què.

dijous, 14 de maig del 2015

14 de maig

Ningú ha dit que fos fàcil, ningú ha dit que estaria ple de roses. Només sabem que s'ha de lluitar per aconseguir-ho i que serà vàlid quan t'ho creguis per tu mateix. Ningú ha dit que tinguis la raó, sinó que és la teva pròpia i en la que tu confies. Ningú ha dit que compartim valors, sinó que els posem en pràctica dia a dia!!! Ningú ha dit que tot giri al meu voltant, però tant sols un com estàs, ja arregla el dia!!!

dimarts, 12 de maig del 2015

12 de maig

Si tingués una vareta màgica la faria servir per canviar el món, bé canviar el món és massa abstracte però poder canviar el que passa en el teu dia a dia, potser està més a l'abast.

diumenge, 10 de maig del 2015

10 de maig

Diuen que és millor viure la realitat, que la ficció es queda a la televisió, al teatre o al cinema o en una cançó.

Sabeu què us dic? Que la realitat supera la ficció com diu la cançó dels Catarres i que a veure què hem de viure? La meva conclusió. El que ens doni la gana!!!

I el que digui la gent??? Que diguin i pensin el que vulguin, jo vull viure a la meva manera, sinó és la bona, és la que he triat jo!!!

dimecres, 6 de maig del 2015

6 de maig

Jo no entenc el món i definitivament el món no m'entén a mi. No devem ser compatibles i deu ser que hem triat camins diferents. Com ho hem de fer per tornar-nos a apropar? El món s'adapta o jo m'adapto al món? Qui és més fort, el món o jo? Al final serà una lluita a veure qui pot més

dijous, 30 d’abril del 2015

30 d'abril

La natura és aquest paisatge que et captiva, aquella foto que vols capturar, aquell instant que vols gaudir, un moment que vols atrapar.
La natura parla per si sola i s'encomana per transmetre'ns emocions increïbles.

dimecres, 29 d’abril del 2015

29 d'abril

Qui concedeix una segona oportunitat? La vida? Les persones que ens envolten? O som nosaltres mateixos els que ens l'hem de concedir?

dilluns, 27 d’abril del 2015

27 d'abril

Avui, 27 d'abril, mare de déu de Montserrat, patrona de Catalunya.

Moltes felicitats a totes les Montserrat i molt en especial a la meva mare.

Que tingueu un dia molt feliç

diumenge, 26 d’abril del 2015

26 d'abril

Si fóssis un mag et demanaria que em féssis desaparèixer o que afrontar la realitat, per una vegada a la vida, valgués la pena.

Si fóssis una fada et demanaria que em donéssis una casa, que no fos tot per mi i que ho compartíssim per una vegada.

Però la realitat és una altre, no existeixen ni els mags ni les fades i ens hem d'enfrontar a monstres i dracs més d'una vegada.

No hi ha guerra sense pau ni pau sense guerra, només hi ha persones i humans, que sobreviuen a la terra.

dissabte, 25 d’abril del 2015

25 d'abril

I ja ha passat un any...

Increïble, el temps córrer molt ràpid!!!

I després del temps que ha passat, encara estem a mig camí

Arribarem al final?

dijous, 23 d’abril del 2015

23 d'abril

I s'acaba la Diada... Després d'un dia on el carrer s'hi respira alegria, amor i felicitat a través de roses i llibres i algun drac escuat.

Feliç diada de Sant Jordi 2015

dimecres, 22 d’abril del 2015

22 d'abril

Tinc la mateixa sensació que quan era petita i a l'escola celebràvem la Diada de Sant Jordi, com aquell cuc que se't posa per l'estómac i penses que res de dolent et passarà.
Una bona manera d'encarar la Diada per demà.

dilluns, 20 d’abril del 2015

En peu de guerra

La teva mirada és el meu detonant els peus deixen el terra, estem a menys d’un pam la pulsació ens travessa amb el poder del llamp la veu encesa entona un cant que no mor mai Cremem la nit l’amor en peu de guerra trenquem el llit la vida ens puja al cap i ens esclata com un gran BIG BANG El somni que’ns impulsa és més fort que la por l’univers sencer vibra a mercè d’un so avui la realitat supera la ficció avui ens oblidem del món i de qui som I més amunt, creuant el cel més blau t’està esperant la teva estrella hi anirem junts, sentirem el cor en pau i ens omplirà la llum més bella. La cançó que m'encanta. Els Catarres. En peu de Guerra!!!

dissabte, 18 d’abril del 2015

18 d'abril

Jo no entenc al món o és el món el que no m'entén a mi. Tinc aquest dubte, però la veritat no sé quina de les dues seria millor o pitjor resposta. Potser és com tot, que ha de tenir una mica de cada, però jo he après que ser equitatiu tampoc et salva la cara. És més fàcil pensar que el món no t'entén a tu perquè això vol dir que els altres no saben amotllar-te o potser és més fàcil dir que tu no entens al món per justificar-te.

dijous, 16 d’abril del 2015

16 d'abril

No és ni blanc ni negre, ni tampoc com cada un de nosaltres ho pintem, és com la llei de Murphy i si passa és perquè no tot havia de ser etern.
Podria ser d'una altre manera, d'un color rosa més modern o ho maquillem una mica i finalment tot ens ho empassem.
Volem canviar-ho o ja ens està bé que sigui etern?

dimecres, 15 d’abril del 2015

15 d'abril

No som capaços d'entendre'ns a nosaltres mateixos, és impossible que siguem capaços d'entendre el nostre entorn.
Ens pensem que som molt moderns amb les noves tecnologies i som molt més antics que els nostres avantpassats.

dilluns, 13 d’abril del 2015

13 d'abril

Contenta i feliç, cansada i esgotada... però ha valgut la pena un any més, participar a la cursa del corte inglés. Un esdeveniment que mobilitza la ciutat, un esdeveniment que participa tothom, un esdeveniment esportiu, simplement, una manera de divertir-se i passar-ho bé. I un any més, es va demostrar. 81.014 persones participant a la Cursa. Visca la Cursa del Corte Inglés. A la cursa, el 1er ets tu!!!

dissabte, 11 d’abril del 2015

11 d'abril

Jo entenc que no t'agradi com sóc. El que no entenc és que m'ataquis constantment per fer-me canviar d'opinió i que a més a més, em vulguis imposar la teva raó. Només per un únic motiu: Perquè és la meva vida i decideixo el que jo vull.
I segurament, aquest escrit no haurà servit de res,  perquè la persona a qui va dirigit, no sabrà ni que existeix...

divendres, 10 d’abril del 2015

10 d'abril

El temps és allò que tenim però no podem controlar, és allò que se'ns escapa i gairebé ni ens en hem adonat, són els anys, dies, hores, minuts i segons que passem fent alguna cosa interessant. El temps és allò que volem controlar i no sabem com. És allò que dictamina el que passarà i que posa a tothom al seu lloc. El temps és or. Però, què volem fer amb el temps? El podem parar? Impossible... Podem retrocedir o avançar a través d'ell? Tampoc... Únicament el podem fer servir, el podem disfrutar, podem riure, podem plorar, podem divertir-nos, podem avorrir-nos o ens podem cansar. Però ningú s'ha adonat que tenim un poder, el poder de fer-lo servir a l'atzar, de fer-ne el que volguem sense preguntar i de compartir-lo amb la persona que tenim al costat. Doncs jo, he decidit que ara mateix dedico el meu temps a actualitzar el blog. Espero que us agradi. Marta Tantiñà

dimecres, 8 d’abril del 2015

8 d'abril

A vegades les paraules són buides i no expressen res, ja que els sentiments no es curen amb només un tot anirà bé, sinó que a més han d'anar acompanyats d'algun gest.
La millor medicina, una abraçada, no hi ha més.

dimarts, 7 d’abril del 2015

7 d'abril

Potser és que el món està al revés, potser sóc jo que no l'entenc, potser és el món que ha canviat o potser és que ja no som tant humans... Potser ja no s'hi valen aquelles bromes que ens feien riure tant, potser ha arribat l'hora de posar-nos seriosos i començar a treballar

dilluns, 6 d’abril del 2015

6 d'abril

Si el món et gira l'esquena, tu dona-li la cara, si creus que el món se't menja tu, clava-li queixalada. Sigues més fort que el món, fes qualsevol animalada. Un somriure va bé per fer una vida més urbana.

diumenge, 5 d’abril del 2015

5 d'abril

Res no ha canviat, tot segueix com abans... O això és el que volem creure quan el nostre voltant es mou o quan nosaltres fem petits passos per canviar. Potser canviaran els llocs, les persones o els sentiments però tu, el teu cor seguirà vivint tots els instants molt intensament...

dijous, 2 d’abril del 2015

2 d'abril

Per què en aquesta vida, només podem jugar una partida, per tant, cada cop que hem de tirar, hem de pensar quina serà la millor jugada, saber aplicar els millors valors, saber ser nosaltres mateixos i saber treure l'as quan cal.

dilluns, 30 de març del 2015

És estrany, a vosaltres no us ho sembla? Les coses, el dia 1 són d'una manera i el dia 3 han canviat completament. A vegades, som nosaltres els que provoquem els canvis, altres vegades som nosaltres els que ens hem d'adaptar.

dijous, 26 de març del 2015

26 de març

Us recordeu d'aquells herois que van començar quan va néixer el blog? Sembla que fa uns dies que han desparagut del món, que ja no hi són, que s'han cansat d'ajudar a la gent i que ja no volen ser herois, volen ser uns qualsevol. Han de tornar els herois.

dimecres, 25 de març del 2015

Us ho podeu creure? No sé què escriure, no em ve cap bona idea al cap. Algú me'n dona alguna? Em sembla que necessito vacances

dimarts, 24 de març del 2015

24 de març

Amic/ Amiga: Amic, ets tu, el que llegeixes el blog cada dia, per saber quina entrada hi ha. Amic, ets tu, el que en el moment que et responc un whatsup, saps de quin humor estic, amic, ets tu, el que rius amb mi en aquell instant, el que vol està amb mi i em troba a faltar, el que comparteix les alegries i també les preocupacions, el que és capaç d'arrencar-me un somriure quan les llàgrimes hi són, el que pots comptar sempre que estàs apurat, el que tu ets capaç d'ajudar, encara que estiguis fet pols. El que comparteix valors i no pensa igual, el que et duu la contrària però entén la teva versió. El que t'abraça i et demana perdó, el que et diu, demà serà un dia millor. Em pregunto si tinc totes aquestes qualitats, o si puc exigir aquesta lleiltat. Només sé que mentre escric aquestes paraules, em venen uns quants noms al cap, amb persones i imatges amb totes les aventures que hem passat. Els amics hi són avui i sempre que els necessitis, has de triar l'amic correcte per poder seguir el bon camí. Amics, sé que sou aquí, que no us heu perdut i que amb una abraçada seguirem construïnt mil aventures i rialles i somnis divertits.

dilluns, 23 de març del 2015

23 de març

Per anar cap endavant s'ha de deixar el passat enrere i per tant, fer neteja de tot allò que no serveix, perquè la gent que està a la teva vida però no es preocupa per tu i només fa el xafarder, no cal que hi sigui i més si pensen que només tenen la raó ells.

diumenge, 22 de març del 2015

22 de març

Perquè no sóc com tu voldries, perquè no sóc com tu t'esperes, simplement sóc a la meva manera. Perquè lluito per allò que vull, perquè la guerra només ha fet que començar i perquè ho vull així i només ser que ho aconseguiré, que passi el que passi lluitaré fins al final i si no hi estàs d'acord és el teu problema. O em dónes suport o et desesperes. Però passi el que passi, jo aniré a la guerra!!!

dimecres, 18 de març del 2015

18 de març

La meva vida ara mateix és com una carrera de rallys, o com quan poses les mans al volant i només tems ganes d'avançar tots els cotxes que estan al davant, ja no s'hi val dir que ho fas una mica més bé o una mica més malament, per mi és blanc o negre, o tot o res, ja no s'hi val fer-ho en broma. És la guerra i nosaltres estem immersos a ells, som els guerrers amb una llança i un escut de més!!!!

dissabte, 14 de març del 2015

No tot és blanc o negre, que no tots els somnis es fan realitat, que no podem somiar tota la vida, que hem de fer alguna cosa per la humanitat!!!! No es pot viure d'il·lusions ni d'esperances ficticies ni reals. Que hem de ser únics!!!

dimarts, 10 de març del 2015

10 de març

No demano que sigui per sempre, ni tant sols que sigui ara, només et demano que siguis aquí quan sigui necessari. No demano que siguis el meu àngel, ni que em segueixis a totes bandes, només demano que si em cauen les llàgrimes et noti present i em diguis sóc aquí pel que faci falta. Sé que potser demano massa, o que no em mereixo que em passi, només sé que si em necessiteu, no dubteu en demanar-m'ho.

dilluns, 9 de març del 2015

9 de març

Amb les butxaques foradades i les mans plens de glaç, segueixo les teves petjades i miro al meu voltant. Sembla que tot és tendre i que res no ha canviat, seguim sent la mateixa canalla que jugàvem al parc. Però encara és hivern, i el fred no ha arribat, no hem pogut veure la neu ni un cim nevat.

divendres, 6 de març del 2015

6 de març

Que ja no som aquells infants que ens creiem les mentides dels grans, que ja no ens acontentem amb una piruleta sinó que necessitem un fet real, que no acceptem un no per resposta sinó una explicació argumental, que ja no si val dir és broma si tenies ganes de dir-ho de veritat. Si vivim al món d'adults, el vivim tots i sinó, us ho dic ben ràpid, a pastar fang

dijous, 5 de març del 2015

Ens esforcem

Perquè a vegades volem rebre coses que ningú ens pot donar, perquè el que queda enrere en el passat no torna en un futur llunyà, perquè sempre trobem a faltar, el que més hem desitjat, perquè sempre ens esforcem a intentar tirar endavant, a base d'il·lusions, esperances i alguna ingenuïtat i sempre acabem sent aquells infants innocents i vulnerables que veiem gegants per tots costats.
No sé per on començar... Potser dient que sóc com un llibre obert massa complicat d'interpretar, potser que no em sé expressar, o potser i no m'ho he parat a pensar bé, que és el món que m'envolta que no vol conèixe'm i només m'intenta jutjar....

dimarts, 3 de març del 2015

Somiar

Per què segueixo somiant que els nostres camins es tornaran a trobar si ja fa temps que ens vam separar? Per què segueixo somiant que em véns a rescatar cada cop que alguna cosa no surt com havíem planejat? Per què segueixo somiant que sempre hi seràs si ja fa massa temps que vas marxar? Per què vull recordar tot el temps que hem passat i els records se'm fan borrosos només començar?

dijous, 26 de febrer del 2015

26 de febrer

Arribes i no em veus, em busques i no em em trobes, m'amago i ja no hi ets, surts i ja no tornes... En què t'has convertit? Jo t'ho dic, en una persona invisible, inmòbil. I no penses fer cap pas per trobar-me? Doncs, aquí et quedes

dimecres, 25 de febrer del 2015

25 de febrer

No vull que siguis perfecte, no vull que canviïs per mi, només vull que siguis com sempre i que no et desviis del teu camí

dimarts, 24 de febrer del 2015

24 de febrer

Que quan les coses es fan amb alegria et surten més bé, que quan les coses es fan amb ganes hi ha més il·lusió, quan les coses són divertides, t'ho passes genial!!!

dilluns, 23 de febrer del 2015

23 de febrer

El dia ha arribat, tard o d'hora havia d'arribar. Avui començo a escriure el 25è capítol de la meva vida. Moltes gràcies a tots per acompanyar-me en aquests 24 anys plens d'emocions, riures, abraçades i complicitats però també moments díficils que hem pogut superar. Només demano una cosa, que aquesta pàgina nova que acabem de començar ho poguem seguir compartint entre tots i em seguiu acompanyant. Us estimo

divendres, 20 de febrer del 2015

20 de febrer

A vegades les paraules no serveixen per explicar fets, ni sentiments, simplement les paraules serveixen per comunicar-nos amb les persones o per escriure-les algun lloc perquè algú les entengui i les comprengui. No m'imagino viure en un món sense paraules...

dimecres, 18 de febrer del 2015

19 de febrer

Perquè un somriure no vol dir que siguis amable, però hi ajuda, perquè una paraula no vol dir que siguis bona persona, però hi ajuda, perquè un fet no vol dir que salvis el món, però hi ajuda. Perquè ens hi juguem els valors, les ganes d'aprendre i d'autosuperar-nos, perquè ens hi juguem ser nosaltres mateixos sense canviar la nostra dinàmica, perquè ens hi juguem a tot o res.

divendres, 13 de febrer del 2015

13 de febrer

Perquè estàs a la teva closca i no t'adones del que passa al teu voltant, perquè et penses que entens a tothom i al final no entens ni a la persona que tens al teu costat, perquè et penses que fen-te el valent arribaràs abans. Toca de peus a terra, això no és la realitat, sigues tu mateix i tira endavant

dijous, 12 de febrer del 2015

12 de febrer

La vida és un joc, un joc en què a vegades es guanya i altres es perd, el més important és saber perdre perquè a guanyar i a disfrutar sempre hi ets a temps, però jo fa massa dies que me la miro com una competició, perquè vull guanyar i si potser, guanyar-ho tot, ser la primera i ser bona en tot. Però si toco de peus a terra, sé que això no és real, però la competència segueix al meu costat. Potser he de tornar a recuperar aquells valors que m'han ajudat a créixer i a ser la persona que sóc, potser això és el més intel·ligent...

dimarts, 10 de febrer del 2015

11 de febrer

Avui és un dia fred, només estem a 5 graus de temperatura, però també és un dia trist, una persona estimada ens ha deixat. Arturo, et trobarem a faltar. Al cap, per un moment em vénen mil imatges i records des de les tardes que et veia raspatllar el cavall, fer-lo voltar o anar-li a buscar verd, des de tots els St Antoni que anàvem amb carro a passejar i quan treies el Milord i la Dama de la mà.

10 de febrer

Juguem a jugar que som nens i que no ens importa el que passa al nostre voltant, juguem a jugar que sabem disfrutar de cada instant, juguem a jugar que sabem passar del que opinen als del nostre voltant, juguem a jugar que ja ho sabem i que estem canviant, juguem a jugar a ser diferents, sense que els altres ens notin que som iguals.

dilluns, 9 de febrer del 2015

9 de febrer

Fa un dia fred d'hivern, dia per quedar-se a casa, però els més valents surten a realitzar la batalla, potser no guanyen avui i si hauran d'enfrontar una altre vegada, potser en surten triumfadors i els espera una ballada!!!

dijous, 5 de febrer del 2015

Amb ganes de donar-li una patada al món, amb ganes de desaparèixer i retornar a la meva closca, amb ganes de ser jo mateixa!!!!

5 de febrer

Perquè hi ha dies que penso que no m'agrada el que passa al meu voltant, perquè hi ha dies que penso que m'agradaria tornar a començar, ser una persona diferent i que passessin coses que no han passat abans, perquè hi ha dies que penso que un sóc una extraterrestre ambulant, que vaig seguint a la vida per un camí sense final, que potser voldria ser un ocell, poder volar i ser lliure eternament o que simplement m'agradaria poder-me amagar perquè si no volgués ser a algun lloc em podria refugiar. Em sembla que somio massa i que m'he de conformar, o que em conformo amb massa poc i no estic evolucionant.

dimecres, 4 de febrer del 2015

4 de febrer

La neu tant esperada sembla que no ha acabat d'arribar perquè a Barcelona no han vist un floc carrer avall. M'hagués agradat poder veure i tocar la neu, poder-hi jugar i anar amb trineu, però sembla que haurem d'esperar a que faci més fred o que el temps tant irregular ens en doni un petit tastet. Segur que a les notícies ens mostraran mil imatges de llocs amb neu i tot de nens jugant perquè les classes no s'han pogut fer. Però la resta seguim al peu del canó, donant'ho tot i més i vigilant que no agafem un refredat amb la onada de fred polar. Que tingueu un bon dimecres i sigueu feliços.

diumenge, 1 de febrer del 2015

2 de febrer

De què serveix ser bona persona si tothom desitja trepijar-te? De què serveix tenir valors, si tothom se'l passa per alt? De què serveix pensar en els altres si no hi ha ningú disposat a moure un dit per tu? De què serveix ser tu mateix si a la societat li has de demostrar que ets més llest que ningú???

1 de febrer

On tu hi veus una paraula, jo hi veig una mirada, una història, un pensament, on tu hi veus una queixalada, jo hi veig un menjar fet amb talent

divendres, 30 de gener del 2015

30 de gener

Si fos necessari t'aconseguiria la lluna, però no t'estàs movent ni mirar de fer-me feliç amb les estrelles...

dimecres, 28 de gener del 2015

29 de gener

Que sigui ara no vol dir que sigui per sempre, perquè la confiança es guanya picant molta pedra, perquè no s'hi val amb una abraçada i amb un vull que estiguis contenta, perquè les coses comencen a ser més díficil del que semblen, perquè no vol dir que ser bona persona, sigui ser innocent i sense experiència

28 de gener

Vull tornar a ser aquella infant, que d'un somriure en feia una rialla gegant, que sortia al pati a jugar i l'únic que volia era disfrutar, que el seu únic problema era passar-s'ho bé i tenir molts amics més

dimarts, 27 de gener del 2015

27 de gener

És aquell petit instant, que l'agafes amb els dits i no vols que se't t'escapi de les mans, és aquell moment que vols reviure eternament

dilluns, 26 de gener del 2015

26 de gener

Dilluns de visita al creuer de Grimaldi Lines Barcelona-Roma. Només amb les fotografies ja et venen ganes d'anar de creuer

diumenge, 25 de gener del 2015

25 de gener

Veus el que t'interessa, n'escoltes la meitat i només n'expliques una quarta part, com pots anar bé d'aquesta manera pel món? Impossible, has de canviar

dissabte, 24 de gener del 2015

24 de gener

Hola món: Sóc la Marta, sé i fa molt temps que he après que no gires al mru voltant, que no tinc cap vareta màgica per a fer-te canviar però jo només et demano que la gent que estigui al meu costat m'entengui, em comprengui i que jo ho pugui comprovar

divendres, 23 de gener del 2015

23 de gener

El temps passa com tu vulguis, a vegades més lent, a vegades més de pressa, no el podem aturar perquè ell ens domina a nosaltres, no el podem controlar perquè en un període de temps passen moltes coses i no el podem canviar, perquè el que passa en el temps, en el temps es queda i per molt que volem no podem retrocedir per canviar-ho i fer-ho diferent. No podem córrer el temps però el temps si que córrer en la nostra contra

dijous, 22 de gener del 2015

Dijous 22

Si les meves derrotes són els teus triomfs, potser és hora que els nostres camins agafin altres direccions, si no tens ganes d'acceptar-me tal com sóc, no em facis costat i ves-te'n a un altre costat i no et miris el meu món, segueix les passes d'algú altre que sigui com tu vols

dilluns, 19 de gener del 2015

19 de gener

Jo crec que avui encara no m'he despertat, que sóc tranquil·lament al llit dormint i descansant, perquè porto massa cansament i els ulls se'm tanquen sols i perquè necessito una hora més per a poder treure'm la son. Avui és un dilluns paral·lel i encara són les quatre de la matinada i jo estic dormint com un angelet sense està a classe.

divendres, 16 de gener del 2015

16 de gener

Apostem per un futur que tingui un present, que el passat no ens destorbi i que mirem més enllà buscant projectes nous i metes diferents. Fem-nos grans i fem passes de gegant per aconseguir dignitat.

dimecres, 14 de gener del 2015

14 de gener

Ara ens hi juguem les maneres en com ho hem de fer, amb la cordialitat i els valors que té la societat..

dimarts, 13 de gener del 2015

Dimarts i 13

Dimarts 13, en teoria no gaire bon dia, però si toca examen toca examen. Aixi que esperem que aprovat estarà. La fórmula és: Dimarts+13+Examen= 10!!!!

dilluns, 12 de gener del 2015

12 de gener

La setmana torna a començar i nous reptes hem d'afrontar, hem de fer coses diferents i aprendre nous mètodes i moments

diumenge, 11 de gener del 2015

Ja t'ho faràs

Si fas blanc, hi ha algú que s'enfada, si fas negre, sempre salta algú dient que tampoc li sembla bé, és totalment impossible satisfer les necessitats de tothom, per això ja està el marketing que ho intenta, per tant, ho seguiré fent el que em sembli bé a mi, el que hi estigui d'acord, jo encantada de la vida i el que s'hi posi en contra, sabeu què? Que ja s'ho farà

dissabte, 10 de gener del 2015

Canviar

Una mirada pot canviar un pensament i un somriure pot canviar una ànima i tot això no té preu, perquè un pensament val molt més que mil paraules i tot això pot canviar tots els esdeveniments i això és l'únic poder que la raça humana té, vanviar per millorar, canviar per progressar.

dimecres, 7 de gener del 2015

dimarts, 6 de gener del 2015

Reis

Ahir vam viure una nit màgica i plena d'emocions i avui ens hem despertat amb tots els regals al menjador, tots estem ben equipats perquè no haguem de passar fred, però tots sabem que això acaba un any més, els Reis tornen a Orient i nosaltres a la rutina una vegada més. Feliç dia de Reis!!!

diumenge, 4 de gener del 2015

Una dècada

Avui és l'aniversari d'una persona molt especial, que tinc la sort que fa una década, va començar a formar part de la meva vida, l'Àngela. Moltes felicitats, cosineta, avui ja fas 10 anys. Encara recordo, el primer cop, quan et vaig venir a veure a l'hospital, els primers mesos que tot el dia menjaves i dormies, les tevés primeres paraules i quan comencaves a aprendre a dir el meu nom, les tevés primeres passes i abraçades i els teus primers deures i dibuixos, ningú diría que ja han passat 10 anys. Ens ho passem molt bé juntes gaudint de tots els moments i que per molts anys més. Moltes felicitats, Àngela!!!! T'estimo molt <3 https://www.youtube.com/watch?v=_I3YCX1Q380

dissabte, 3 de gener del 2015

Som-hi

Sigues com tu vulguis, a la teva manera, mentre no facis mal a ningú, tothom t'ha de respectar, per tant. Endavant les haches!!!

divendres, 2 de gener del 2015

Llibertat significa ser lliure, no dependre de ningú, ser suficient autònoma i que tot sigui per tu.

dijous, 1 de gener del 2015

1 de gener del 2015

Avui comencem un nou any, ple d'alegries, emocions i coses noves per a descobrir, però sobretot i volem posar nous propòsits per a cumplir. Jo, al 2015, de moment només tinc un propòsit. I el meu propòsit és... APROVAR EL CARNET DE CONDUÏR!!!! FELIÇ 2015

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...