dilluns, 13 d’abril del 2020

13 d'abril del 2020

Avui és el 31è dia que estem confinats, m'ha donat temps a llegir, a fer un intent de diari de confinament fallit, a pintar, a veure sèries, a descansar però també a pensar...
Un dia, no sabem quan, però un dia, ens diran que podem sortir de casa, que ens podrem retrobar amb familiars i amics i mica en mica, recuperarem la nostra vida o una part de la nostra vida que fèiem abans. I aleshores, què? Serem les mateixes persones? Haurem canviat? Serem millors? Seran diferents els nostres valors? O seguirem sent els mateixos egoistes de sempre que no tenim temps per a res ni per ningú?
Espero que aquest confinament, ens ajudi a valorar les petites coses, la nostra rutina, poder sortir al carrer, entrar a un restaurant a dinar o simplement, respirar aire i caminar.
Espero que siguem millors persones, que ens ajudem els uns als altres i que tinguem més empatia i simplrment, que siguem millors persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...