divendres, 28 de febrer del 2014

L'aigua

Una gota d'aigua que dóna vida a la terra, que fa que les plantes creixin i que els éssers humans poguem viure, una gota d'aigua que ens fa veure el món d'una altre manera, que ens fa apreciar més les coses i ens ajuda a poder viure, una gota d'aigua que ens dóna energia i vitalitat, una gota d'aigua que fa que existeixin rius, llacs i mar, que fa que apreciem més el paisatge. Una gota d'aigua, que dóna felicitat.
Una gota d'aigua, que regalima per la cara, alguns dies és de tristesa, alguns d'alegria i d'altres d'emoció, una gota d'aigua que ens permet expressar sentiments.
Marta Tantiñà

dijous, 27 de febrer del 2014

El paisatge

El paisatge, el nostre entorn, la natura, el lloc on vivim canvia constantment, dia a dia, minut a minut i segon a segon. Nosaltres a vegades no som capacos de percebre-ho i tampoc estem atents als canvis, fins i tot nosaltres mateixos canviem sense adonar-nos-en.

Marta Tantiñà

dimecres, 26 de febrer del 2014

Batut

He tingut una idea, vull preparar una recepta de cuina, però aquesta no és una recepta de cuina qualsevol, és una molt especial... Us presento el batut de bons sentiments, està boníssim i porta moltes vitamines.

Per a fer-lo només necessitem, una mica d'alegria, diversió, disbauxa, rialles, gresca, colors vius, música i molta emoció.

Posem tots aquests sentiments dins d'un recipient, el barrejem amb moltes ganes, energia i il·lusió, fem que durin per sempre i ens bevem el batut.

Quan necessitem energia, sempre trobarem aquest batut en algun racó que ens ajudarà a seguir caminant endavant!!!

Marta Tantiñà

dimarts, 25 de febrer del 2014

Música i colors

Sabeu què? Sé fer música, ara us pensareu que m'he tornat boja, que què vol dir que sé fer música, doncs això, no sóc cantant, ni tampoc sé tocar cap instrument, a no sé que compti la flauta dolça, però he descobert que es pot fer música d'una altre manera, si a través dels sorolls, si es combinen, apareix una melodia molt dolça que es converteix en música o escrivint, ajuntant les lletres per a poder formar paraules i frases, fan que se senti una música diferent, i de la música en surten els colors, que tots barrejats tenen molt de poder i fan una explosió musical!!!

Visca la música plena de llums i colors

Marta Tantiñà

dilluns, 24 de febrer del 2014

Núvol de sucre

Una alenada d'aire fred i tornes a respirar, i sents que ets una mica més lliure i que ho tens tot de costat, que toques el cel amb la mà i els núvols es converteixen en sucre i te'ls pots menjar, que voles i el temps córrer però tu et tornes a sentir com un infant, que al teu voltant tot es transforma, mentre tu vas creixent i et fas gran, que tens molts sentiments a l'hora i estàs inmers dins de la felicitat, vius sobre un núvol i la imaginació sempre és constant.

Marta Tantiñà

diumenge, 23 de febrer del 2014

23 de febrer

Doncs si, avui diumenge 23 de febrer de fa 24 anys vaig néixer jo...

Ha sigut un gran dia. Moltissimes gràcies a la meva germana. Anna Tantiñà, per els regals, per la festa, per la companyia i per ser al meu costat en un dia tant especial. Moltes gràcies als meus pares per a ser al meu costat, a la meva cosina petita per a venir a patinar amb mi i molt en especial a la Carola, la Cybele, la Nuria i l'Oscar per venir i celebrar l'aniversari al meu costat i a tota la gent que m'ha felicitat via facebook o whatsup.
Moltissimes gràcies a tots per aquest gran dia.

Us estimo molt.

Marta Tantiñà


dissabte, 22 de febrer del 2014

Melancolia

Un cel blau i sere, l'herba del jardi fresca i tendra, el sol que brilla per sobre de tots i els primers rajos que ens iluminen i ens escalfen, uns quants ocells que sobrevolen per sobre la teulada mentre els humans fem la nostra vida sense adonar-nos que tot va molt rapid i em paro un sol instant, miro el meu voltant, l'observo detingudament i per un segon sembla que pugui tocar el mon, que tot estigui a l'abast i que tot es pot aturar, pero tot canvia a milessimes de segons, aixi que agafo aire i per un moment em quedo hipnotitzada per totes les olors de la natura i qui ho diria que fa un any estava tot nevat. Melancolia al poder. Dissabte tarda

divendres, 21 de febrer del 2014

Text vibrant i cançó emocionant

Caminar, fer una passa endavant, créixer i avançar, ser tu, treure el millor de tu mateix per a ser indestructible. Construïr el món a base de sentiments, que passin coses imaginables i que tu ho estiguis visquent. És el present el que hem de viure, és ara quan ens hem de moure i és aquí on hem d'estar, vivint mil aventures noves, sense deixar de disfrutar, aprofitant cada racó de l'univers, sense deixar cap espai en blanc. Ser la mateixa persona que un dia et va ensenyar a disfrutar, a riure, a aprendre i a viure i a no deixar de somiar. És ara i és per sempre, el món és aquí, començem-lo a mossegar, que té gust de xocolata!!!

Marta Tantiñà

dijous, 20 de febrer del 2014

Estimar

Què vol dir estimar? Dir a una persona cada dia que l'estimes molt? A part d'això vol dir passar el dia a dia amb ella, fer-li costat en els bons i els mals moments, saber entendre que sent, fer-li companyia, patir per aquella persona i està contenta quan aquella persona és feliç, alegrar-te dels seus progressos i compartir-ho tot.
La resta, tonteries...

Marta Tantiñà

dimecres, 19 de febrer del 2014

Dolçor

Una paraula ben escrita, una frase que et faci emocionar, un pensament que et porti a un món llunyà i un record dolç que reaparegui a la boca fan que un dia pugui ser molt especial, emocionant i divertit.
Sigueu molt dolcos


Marta Tantiñà

dimarts, 18 de febrer del 2014

Compte enrere

Avui nomes falten 5 dies per a un dels esdeveniments mes importants de l'any, si diumenge es el meu aniversari. Crec que es l'any que menys compte enrere he fet, potser es pk em faig vella o perque se m'ha ajuntat la grip pel mig. Sigui com sigui me'n cauran 24

dilluns, 17 de febrer del 2014

dijous, 13 de febrer del 2014

Breu reflexió dijous

Una cançó que al sentir-la et fa feliç i et dóna pau, contemplar cada dia el cel, els carrers, poder respirar aire pur, ser lliure i no pensar en res, viure cada instant com si fos l'últim i sobretot ser tu mateix fent el que facis.

Marta Tantiñà

dimecres, 12 de febrer del 2014

Junts som més grans

Som petits granets de sorra, sols, som potents però junts som invencibles. Ens hem adonat que fent pinya podem més, fem més coses, que fent passos petits avançem a pas de gegant i que el món es mou una mica més en la direcció que nosaltres volem.

Marta Tantiñà

dilluns, 10 de febrer del 2014

Frase del Dia

Viu el present, avança't als esdeveniments de tant en tant i no et deixis endur pel passat!!!

dissabte, 8 de febrer del 2014

Una pilota de futbol

Quan ets petit i veus una pilota de futbol el primer que et ve al cap són unes ganes bojes de jugar i començar a xutar la pilota o buscar algú perquè jugui amb tu, o simplement tirar-la enlaire mentre veus i somrius com la pilota puja i baixa. Si ets Leo Messi, penses en marcar un gol enviant la pilota al fons de la xarxa de la porteria amb la complicitat dels teus companys i quan ets gran i veus una pilota, en aquell moment et vénen tots els records que has viscut de petit amb una pilota als peus i et brillen els ulls i somrius immensament i radiant de felicitat i el dia que et sents trist o decaigut i veus una pilota, per un moment també et surten espurnes als ulls perquè comences a xutar-la i fer-la rebotar contra la paret.

Marta Tantiñà

dijous, 6 de febrer del 2014

Bona persona

Ser bona persona no vol dir que siguis tonto o que la gent et pugui trepitjar, ser bona persona vol dir ser educat, tenir un respecte per a tothom, aplicar els valors que sempre t'han ensenyat i els que has après de nou, tenir una opinió clara de tu mateix i de qualsevol tema i ser tu mateix

Marta Tantiñà

dimecres, 5 de febrer del 2014

Eslògan unió

La unió fa la força i tots units fem més pinya, no es pot anar per separat perquè sinó tot surt al revés

Marta Tantiñà

dimarts, 4 de febrer del 2014

Reflexionem

No mirirs al passat pensant que els records que vas viure són millors, ni t'aferris a ells per no viure el present, no miris enrere, comença a mirar cap endavant, que la vida és dura però també s'hi viuen els millors instants, que no sempre tot són flors i violes però és la manera que aprenem a ser grans, que el passat en ensenya a no repetir errors en el futur i que el futur que ens espera algun cop serà millor que el passat.
Reflexió molt filosòfica dimarts migdia.

Marta Tantiñà

dilluns, 3 de febrer del 2014

Frase

Escriuria una frase bonica però m'he quedat sense paraules, composaria una cançó però em sento buida de sentiments, potser és que haig de retrobar-me amb aquells records que em feien viure tant intensament.

Marta Tantiñà

dissabte, 1 de febrer del 2014

Som grans

I hem apres a ser grans, a viure sols, a no dependre de cap cumpliment de ningu i a fer la nostra, a no esta pendent de si algu et dona una abracada, si et fa un gest carinyos o simplement te un mal dia i no te ganes de dir res. Hem apres a fer la nostra, fer-nos invisibles i passar desapercebuts.

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...