divendres, 31 de gener del 2014

Viure

I a vegades em vénen ganes de parar el món per un instant, de dir-li para de girar i comença a fer-me cas, cumpleix tots els desitjos de tothom i intenta repartir felicitat, no sempre és fàcil que li passi a una sola persona si li hagúes de passar a tot el món encara és més complicat, però per un moment, tanco els ulls molt fort i m'imagino com m'agradaria que fos el món on visc, una mica més respectuós, solidari i imaginatiu i lluito i cada dia faig un pas endavant perquè sigui així.

I simplement una cançó que m'agrada molt i que us dedico a tots els que passeu pel blog.
Marta Tantiñà

dimecres, 29 de gener del 2014

Instants

Hi ha dies que venen ganes de tornar a ser un infant, d'està hores i hores jugant sense tenir cap mena de preocupació, d'estudiar i aprendre i créixer amb il·lusió, de creure amb la màgia i pensar que ets gran, de que et brillin els ulls una estona i siguis feliç per un instant, de descobrir el món que t'envolta a pas de gegant, de pensar que ets un heroi per cada passa gegant que fas i de sentir-te un àngel fent bones accions. Recordar tot de moments bonics i viure instants únics, de treure un somriure que enlluerni el món.

Marta Tantiñà

dimarts, 28 de gener del 2014

Reinventar-se

Cada dia ens hem de reinventar, fer coses noves i no sempre el mateix perquè el final caiem en la monotonia del dia a dia i el món es torna massa avorrit.

Marta Tantiñà

diumenge, 26 de gener del 2014

La Sort

Hola Sort, on t'has posat? Espero que no gaire lluny i que tornis ben aviat a fer-me companyia una estona perquè et necessito al meu costat. Quan no hi ets et trobo a faltar i anar sense tu pel món és un risc massa important. Has d'estar present a la meva vida per a poder seguir avançant.

Marta Tantiñà

divendres, 24 de gener del 2014

La societat

Vivim en una societat que està en canvis constantment, cada segon que passa ja res no és igual, ni si ens ho mirem des d'una vessant tecnològica, científica, literària, històrica, cada moviment que es fa i cada instant que passa canvia alguna cosa i com que nosaltres vivim dins d'aquesta societat tant canviant ens veiem obligats a evolucionar amb ella perquè sinó ens quedem enrere i ja no exisitim.
Però hi ha moltes maneres de canviar, pots canviar, tu per tu mateix la teva personalitat, pots deixar que t'aconsellin els familiars i els amics o pots intentar canviar el món sense haver-te de canviar tu mateix, però sigui com sigui has d'evolucionar. Bé, mentre no s'hagi de fer a cop de bastons qualsevol altre manera pot està bé.

Marta Tantiñà

dijous, 23 de gener del 2014

Frase de Dijous

No estem fets per a ser perfectes, estem fets per a ser persones i les persones, tenen defectes.


Marta Tantiñà

dimecres, 22 de gener del 2014

La vida

Fem girar el món tant ràpid com sigui possible, perquè si va lent ens avorrim o fem que vagi al nostre ritme perquè així el poguem perseguir, fem que sigui de plastelina perquè el poguem moldejar al nostre gust, fem que sigui dolç perquè ens endolçim més amb ell i si arriba el cas algun dia el poguem parar per fer-ne una bona avaluació i poguem continuar endavant.

Marta Tantiñà

dimarts, 21 de gener del 2014

El món

Juguem a ser millors persones, a tractar-nos tots amb respecte i humanitat, fem que el món rodi sense problemes i amb tranquilitat. No deixis que ningú et trepitji ni es pensi que és superior a tu perquè això no és humanament possible i qui ho fa li treu totes les virtuts. Mostra la teva millor cara, els teus millors valors envers a tothom, aprèn a afrontar les coses amb valentia i no pensar que un got d'aigua ja és massa cosa per a tu. Fem que el món tingui gamma de colors i lluitem per a tirar endavant.

Marta Tantiñà

dilluns, 20 de gener del 2014

Somnis

Els somnis són aquelles metes on volem arribar, aquest objectiu que volem aconseguir, aquell repte que ens fa tanta il·lusió que cada dia lluitem per a ell perquè es faci realitat, que només de pensar-hi ens salten espurnes dels ulls, el cos se'ns omple d'alegria i tenim moltes ganes de riure i quan aconsegueixes aquest somni, allò per al que has lluitat, et sents molt lliure, feliç i ple de felicitat.
Lluiteu pel vostre somni dia rere dia, no el deixeu mai sense complir.

I us deixo amb una cançó que m'agrada molt i que explica molt bé el que jo plasmo en aquest post.
Gràcies per llegir el blog a tots. Us envio una abraçada ben forta.
Marta Tantiñà

diumenge, 19 de gener del 2014

Necessito una abracada d'aquelles tant tendres que em faci oblidar el que passa el món, que em transporti algun lloc on sigui millor, on podem respirar aquest aire tant pur i gaudir d'aquest paisatge tant extravagant on tot sigui simple i les complicacions quedin a un lloc a part, una d'aquelles abracades que em recordi que ets aqui amb mi, que no has oblidat tot l'afecte que em tenies i que tot això que hem viscut hagi tingut sentit, que mirem cap endavant i poguem seguir somiant, que seguim sent aquests infants tant alegres amb cos de nens grans, que disfrutem de les petites coses com si cada moment fos l'ultim instant. Potser demano massa i el meu moment ja ha passat, però m'agradaria tornar a viure aquest instant de felicitat

dissabte, 18 de gener del 2014

Màquina del temps

Us agradaria tenir una màquina del temps per a poder viatjar a través d'ell? Poder anar al passat per a tornar a viure aquests bons records que mai s'obliden i que agraden tant, abraçar aquelles persones que ja no hi són i poder-los dir una altre vegada com els estimes i els trobes a faltar o millor encara, poder anar al futur, poder veure com ha avançat la tecnologia i quines noves aplicacions s'han inventat o poder veure't a tu mateix d'aqui a molts anys havent envellit i disfrutant de la vida com un infant. Té pinta de que seria molt divertit.

Marta Tantiñà

divendres, 17 de gener del 2014

El poder de la ment

Us agradaria poder llegir el pensament de la gent? Saber tot el dia què fan, què pensen de tot i de tu i perquè actuen així i el millor, us agradaria poder-los canviar el pensament? Realment té una part divertida, podries aconseguir que tothom pensés com tu i ningú et portés la contrària i portar el teu pensament als racons més perduts del món, però també té una part dolenta, que no hi ha diversitat d'opinió ni diàleg i això té la seva part avorrida i que si saps el que pensa tothom no tens aquest moment de sorpresa, però per un dia estaria bé saber què li passa pel cap a la gent.

Marta Tantiñà

dijous, 16 de gener del 2014

La música

La música et transporta a un món diferent, quan les primeres notes comencen a sonar sembla que estiguis molt lluny del món real, que hagis entrat al paradís, al lloc on no hi ha problemes i només trobes il·lusions. Un lloc en el que t'agradaria està sempre i no sortir-ne mai, en què les alegries són úniques i ningú te les pot privar, gaudeixes d'un paisatge màgic que no te'l pots acabar, corres quilòmetres i quilòmetres i no et canses per res del món, respires aire net i pur dins d'un paisatge profund, els ulls se't il·luminen i les rialles es fan més grans, la ment se't torna curiosa i vas aprenent i investigant


Marta Tantiñà

dimecres, 15 de gener del 2014

Gent que passeja pels carrers amunt i avall sense tenir una destinació fixada, gent amb bosses de grans centres comercials que es creuen els reis del mambo, metros que van amunt i avall fent el soroll minim indespensable i tot funciona com una seda, tothom sap on va o no, però algu sap d'on ve?

dimarts, 14 de gener del 2014

Som el que volem ser

Nosaltres som el que volem ser, la nostra essència és la nostra identitat, ens hem de mostrar com som a nosaltres mateixos i a la resta del món per a saber que som el que volem ser i que estem on hem d'estar. Aquesta essència és la màgia perquè és el que t'identifica i et fa diferent de la resta de les persones, és el moment que ets tu mateix. No perdeu mai la vostra essència!!!

Marta Tantiñà

dilluns, 13 de gener del 2014

Potser només ha estat un somni i res del que hem viscut és real, un dia ens despertarem i estarem dormint al llit, però és real perquè es pot tocar i es pot veure i això és el més emocionant. Doncs aleshores és millor no despertar, continuar dormint, és més continuar vivint això que estem somiant, lluitar per aquest somni fins el final, fins que es faci realitat, perseguir-lo de dia i de nit i començar-lo a tocar amb les puntes dels dits. Disfrutar-lo com un infant i viure'l com una persona gran, que els ulls se t'il·luminin de felicitat i a la cara t'aparegui un somriure de bat a bat.

Visca els somnis, que es converteixen en reals

Marta Tantiñà

dissabte, 11 de gener del 2014

Un jove emprenador

En Joan, un jove alt i formós que vivia en un poble mig perdut dels Pirineus, al Cimamagat, al bell mig de la natura, envoltat d'arbres, animals i pastura, entre mig d'uns altres dos pobles molt petits, s'avorria molt, necessitava vida, veure a gent voltar, trobar botigues i sentir el soroll dels cotxes, els metros i els trens. Així que un dia, veient que el seu futur estava entre animals i no li agradava gens, va decidir comptar tots els estalvis que tenia, en reunir-los tots va veure que podia començar a emprendre un viatge cap a la civilització, cap a la gran ciutat, el seu destí era Barcelona. Així que va començar a buscar informació a la biblioteca del poble més gran amb tot de guies turístiques del seu destí, navegava per internet per a veure com es podia desplaçar per a tot arreu. El seu gran problema era com arribaria des del seu poble mig perdut al bell mig del Pirineu en què no hi havien comunicacions i Barcelona...

a) Construïr el seu propi vehicle amb elements naturals

b) Intentar trobar algun mitjà de transport d'un poble molt llunyà al seu.

Vosaltres, lectors del blog, podeu decidir quina opció voleu que faci en Joan.

Marta Tantiñà

divendres, 10 de gener del 2014

espurnes als ulls, instants màgics i de felicitat

Juguem a tornar a mirar el món amb ulls de nens, fer de cada pas una nova aventura, de cada paraula una nova dimensió i de cada dibuix l'ésser més imaginat que pugui exisitir.
Portem la màgia al món que tant hem disfrutat i unim-nos entre tots per a poder-la repartir. Aferrem-nos als poders que sempre hem tingut i fem-nos grans amb ells a velocitat del vent.
Siguem ingeniosos i seguim inventant, lluitem per aquestes espurnes i instants de felicitat, fem que mai no s'acabin i que siguin molt especials.
Cada dia és un nou repte per a tornar a començar, viure coses noves i saber expressar al món que seguim endavant per a tots els racons, que som únics i ningú ens canviarà, que podem viure coses increibles que mai havíem pogut imaginar.
Tenim el món per a nosaltres i l'hem d'aprofitar.

Marta Tantiñà

dijous, 9 de gener del 2014

El cel

I cada dia, de bon matí aixeco el cap i miro el cel, a vegades tinc la sensació de que em parla, que diu, avui estic blau, serè i tranquil i a més a més tinc molta sort que el sol em fa companyia, de tant en tant apareixen alguns núvols, que juguen i fan de les seves, a vegades són més prims, d'altres més gruixuts i segons com te'ls mires sembla que tinguin formes diferents. També apareix la boira que ho tapa tot i no deixa veure res, però és momentània perquè s'aparta i ho tornes a veure tot amb molta claredat. A vegades el sol se'n va, vénen els núvols més gruixuts i comença a ploure i molt de tant en tant al sol li ve a fer companyia l'arc de Sant Martí. El cel també és molt bonic a la posta de sol, quan agafa els colors rogencs que el fan ser diferent i tranquil. El cel té tants matisos i és tant immens que no el podrem abarcar mai tot, però dóna tanta pau i tranquilitat que ve de gust contemplar-lo.

Marta Tantiñà

dimecres, 8 de gener del 2014

Invenció total

Escriurem una història amb un principi i un final, potser el principi ja està escrit i l'hem de conservar però si ens ve de gust ens el podem inventar.
Tots els personatges seran importants, tindran el seu moment màgic i es faran grans, intentaran canviar les coses i fer que tinguin un color diferent, perquè puguin unir totes les peces i muntar un trenclaclosques diferents.
Jugarem amb el blau cel, amb el repic de les onades contra les roques monotomament i el soroll dels estels.
Vindran moments complicats que junts superarem i els personatges tindran trames que mai s'haurien imaginat poder viure. Serà una història real però inventada que si tot va bé triunfarem.
Acabarem escrivint un futur que mai havíem imaginat com acabaria i un passat transformat en un present mitològic.

dimarts, 7 de gener del 2014

Tornada a la rutina

Després de que hagin passat les festes tornem a comencar, alguns amb més ganes que els altres però la rutina hem de tornar a enfrontar, esperant que el 2014 ens porti els millors desitjos, les millors feines i la millor salut del món. Amb l'energia i il·lusió d'aquests dies tant especials la rutina l'afrontem molt millor. Que no marxi el somriure de la cara, que ens aporta a tots tanta emoció.

Marta Tantiñà

dilluns, 6 de gener del 2014

Els Reis

Ja han arribat els Reis i amb la seva màgia han pogut deixar els regals per a totes les cases. Moltes gràcies Reis per a tots els regals, aquest any heu sigut molt generosos, m'emociona contemplar-vos any a any com arribeu per els carrers amb les vostres carrosses ben engalanades, mirar-vos amb emoció amb els vostres grans vestits i la vostra barba, mentre penso les grans persones que sou i l'esforç que feu per aconseguir la felicitat de tothom. Espero que tots hagueu tingut uns bons Reis i ara a esperar-los fins l'any que ve, a portar-se bé i aconseguir tots els objectius, somnis i propòsits d'aquest 2014.

Un petonet i una abraçada gegant per a tots els del blog.

Marta Tantiñà

diumenge, 5 de gener del 2014

La nit més màgica de l'any

I avui dia 5 de gener de 2014 arriba la nit més esperada, la nit més màgica, la nit amb més il·lusió de l'any, la nit de Reis. Tots els nens estan molt il·lusionats per veure els tres reis mags que porten les joguines que han demenat a la carta. Els carrers es preparen d'il·lusió, els carrers s'il·luminen, apareixen els patges amb els seus cavalls i després els tres mags amb les carrosses ben engalanades, mentre saluden els nens que els miren ben embaladits. Després tothom fa balanç per a veure si s'ha portat bé durant l'any, a dormir d'hora perquè els reis puguin fer la seva màgia i portar tots els regals i encara que sigui gran, espero aquesta nit amb tanta il·lusió com quan era petita, perquè ens brillen els ulls a tots en veure els mags desfilar. Melcior, Gaspar i Baltasar, repartiu molta màgia per a tots els infants i per els que ja no ho som tant, una mica de salut, amor, pau, feina i il·lusió.

Marta Tantiñà

dissabte, 4 de gener del 2014

Raó

No tinc dret a ser la ultima per dir la meva? Sempre m'haig de conformar amb el que diuen els altres? La seva opinio sempre es la bona? Doncs si ha de ser aixi, vaja rotllo de mon en el que vivim i que algu m'expliqui com s'ha de canviar.

divendres, 3 de gener del 2014

S'acosten els Reis!!!

Ara que s'acosten els Reis, sembla que la màgia es comença a respirar pels carrers, tothom va amunt i avall molt atrafegat amb cares de felicitat i els tres mags s'afanyen per a poder està aquí el diumenge a la nit i poder saludar a tothom. Tenen molta feina, han de portar regals per a tots els infants, però jo l'únic que els hi demano és que em portin salut, amor, feina, amistat i tot lu bo per a l'any 2014. Els admiro molt per la seva màgia i perquè quan sento parlar d'ells se m'il·lumina la cara, perquè reparteixen molta il·lusió i emoció.
Reis, que tingueu un bon viatge fins a Catalunya, us esperem el dia 5 a la nit amb il·lusió.

Marta Tantiñà

dijous, 2 de gener del 2014

Segon dia de l'any

El segon dia de l'any ha arribat i després de la nit de festa i disbauixa tot torna a la normalitat. La gent es prepara per a tornar a treballar i les botigues obren per tornar a vendre els productes de més necessitat, sembla que els Reis s'acosten i encara ens queda aquesta espurna de felicitat, els nervis comencen a vibrar entre nosaltres per a poder tornar a veure els tres mags, els més petits més il·lusionats comencen a preparar-se de veritat, ultimen els preparatius dels seus fanalets i aprofiten aquests últims dies per a portar-se com a angelets i els més grans ens deixem endur per l'ambient que es respira el carrer, pel fred que ens acarona la cara i pels records més bonics que vam viure quan érem petits.

Marta Tantiñà

dimecres, 1 de gener del 2014

I avui comencem un nou any, el 2014, ple d'alegries i ilusions, reptes i emocions. Escriurem una historia nova i tornarem a comencar, seran 365 dies per no oblidar, per compartir moments unics i especials, que el 2014 us porti tot el que desitjeu, que podeu cumplir els vostres somnis i riure de felicitat cada dia, que les llagrimws no siguin gaire presents i sobretot viviu cada instant. Jo li demano esta envoltada amb tora la gent amb qui estic ara i compartir moments unics i mlta salut, treball, forca, energia i vitalitat. Us estimo molt. Felic any nou!!!

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...