diumenge, 29 de novembre del 2015

29 de novembre

Potser he canviat... Potser ja no sóc la mateixa que abans... Potser és que em ser agafar les coses diferent o que ja no m'afecten com abans. No sé si segueixo sent aquella nena innocent que quan tenia tres anys, que li poden vendre un gat de color blau. Només ser que alguna cosa n'he pogut conservar, que en guardo algun bon record d'aquella edat. També he après que endarrere no puc tornar i que molts dies m'agradaria solucionar els meus problemes a cops de pals, que a la Riera els hi funciona i estic temptada a provar. La cosa és que tinc sentiments i que hi ha alguna cosa que em fa frenar. Potser penseu que tot això és un discurs vulgar o que les paraules se les emporta el vent i demà ja no hi seran, però espero que algú sàpiga llegir això posant-se en la meva pell i sabent la meva realitat. No és per donar pena a ningú, només una dosis de sinceritat.

dilluns, 23 de novembre del 2015

23 de novembre

A vegades tens una barreja de sentiments que no saps gestionar. Sents alegria i una immensa ràbia que se't menja el cor. Persones que estan al teu voltant, però cada cop estan més lluny. I només et queda, anar recuperant trossos de cor i ànima desvalguts, fixar la mirada molt intensament i seguir endavant.

dissabte, 21 de novembre del 2015

21 de novembre

Avui, dissabte 21 de novembre, ens llevàvem amb un dia gris, però aquesta tarda ha passat una cosa espectacular!!!! El Barça ha guanyat al Bernábeu per 0-4 al seu etern rival, el Real Madrid. L'equip, ben cohesionat ha sabut fer grans jugades, compenetrar-se entre ells i el millor de tot, jugar a futbol.
Força Barça per sempre.
Orgullosa de ser del millor equip del món!!!

dimarts, 17 de novembre del 2015

17 de novembre

Sempre veiem les mateixes pedres, però tenen una força magnètica que ens atrauen, sempre ensopeguem amb elles, una i una altre vegada. I no som capacos de reaccionar. Ens quedem quiets, inmòbils, com si algú ens hagués de venir a rescatar.
Però aquest algú no arriba... I amb el temps he entès que no arribarà MAI

dissabte, 14 de novembre del 2015

14 de novembre

Sovint passen coses que et fan reflexionar, que fan que et paris a pensar amb qui vas i de les persones amb les que vas, amb qui pots confiar. Perquè no pots obrir l'ànima a tothom si hi ha algú disposat a trencar-te-la o simplement a jugar amb tu. Perquè no tothom té els mateixos valors i després passen coses com les de París.
Així de malament va el món.

No es pot confiar amb ningú!!!

divendres, 13 de novembre del 2015

13 de novembre

Fa dies que miro, fa dies que observo, però també fa dies que penso. No juguem a la mateixa lliga no? No juguem en igualtat de condicions no? Lluitem i no compartim premis, tu fas trampes i jo no.

Mentre no juguem en igualtat de condicions, jo no jugo.

dimarts, 10 de novembre del 2015

10 de novembre

He trobat una frase al facebook molt bona que diu el següent:

El 47% de los problemas se solucionan comiendo chocolate.

I jo em pregunto...

Com es solucionen la resta?

O es solucionen sols o els hi busques solució o es queden sense solucionar.

L'extranya manera que funciona el món i l'ésser humà.

diumenge, 1 de novembre del 2015

1 de novembre

Som persones obertes de cor, sense cap mena de dubte, de mostrar-nos tal com som. Som capacos de donar la terra, la lluna i el més enllà perquè les persones que estiguin al nostre costat, ho puguin disfrutar des del primer instant.
No m'imagino destruïnt l'univers de ningú, simplement penso que cadascú té dret a viure el seu camí.

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...