dilluns, 31 d’octubre del 2022

9è aniversari blog

Sabeu quin dia és avui, no? 31 d'octubre!!!
Avui és l'aniversari del meu blog. Avui fa 9 anys que hi vaig publicar la primera entrada. 9 anys, qui ho diria. Que ràpid passa el temps...
Jo pensava que no duraria gaire el blog, eh??? Però al final, d'alguna manera o altre me'n recordo d'ell.
Al principi pensava que havia de fer publicacions molt llargues o que m'havia de venir la inspiració sobre algun tema especial per a escriure però amb el temps, m'he adonat que el blog és un aliat, que quan tinc alguna cosa important per a dir, sempre surten les paraules, que la inspiració et ve, quan estàs en el punt exacte per a poder compartir esdeveniments i que un full en blanc no es enemic de ningú.

Feliç 9è aniversari, blog!!!

Marta Tantiñà Sala

dijous, 27 d’octubre del 2022

Diuen que avui brilla una estrella més al cel però ens fas molta falta a la terra. Has lluitat cada dia perquè això no passés, ens has demostrat a tots la teva valentia i esperit de superació en els moments més difícils però avui ja no hi ets i et trobo massa a faltar. La terra està trista però jo més.
Un petó al cel, saluda als avis de part meva.

DEP

dijous, 20 d’octubre del 2022

En realitat, les paraules només són un conjunt de lletres encadenades, que quan les reproduïm amb les cordes vocals, emeten un so que ens traspassa el timpà i ens arriba al cervell i les paraules serveixen per a explicar anècdotes, records, sentiments i fets però només són això, paraules. 
Podem jugar amb elles, podem fer que sonin millor però al cap i a la fi, el vent, se les emporta a un món desconegut, a algun lloc, lluny d'aquest món, amagades, dins d'una caixa perquè perdurin en un record que algú mai oblidarà.
Paraules, quantes paraules hi ha en aquest món, quantes se n'han dit i quantes queden per dir-ne.
Paraules, que un dia, ho seran tot!

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...