dimarts, 29 d’agost del 2017

29 d'agost del 2017

Somiem desperts i també somiem mentre dormim. Ens passem la vida somiant el que volem tenir, el que ens agradaria tenir i fins i tot, somnis que no es compliran mai. Però mentre somiem, desprenem felicitat, o no?

diumenge, 13 d’agost del 2017

13 d'agost del 2017

Avui he somiat alguna cosa que recordaré tota la vida, li deia a la seva mare mentre feinejava per a la cuina. -Ah, si i què has somniat? -Que tenia moltes idees I em posava a escriure un llibre el qual era líder en ventes. -Ja… però ja saps que això només és un somni i no es cumplirá, que només uns quants poden viure de l’escriptura… Ja està, ja comencem amb el discurs de sempre, i així, dia rere dia, els somnis es van trencant i acaben sent bocins que anem trobant per al terra. Quan som nens, somiem que volem, que escrivim, que inventem, que arribem a l’espai i que res no ens fa por i a mesura que anem creixent, ens anem tallant les ales.

dijous, 3 d’agost del 2017

3 d'agost del 2017

Posturea, para que el mundo lo vea Que la vida con un filtro no es tan fea Y si no te sientes guay Es porque tu autoestima se mide en likes Y posturea para que el mundo lo vea, que la vida con un filtro no es tan fea. Y si no te sientes guay, es porque tu autoestima se mide en likes Aixi és la societat en la que vivim, molt aparentar i poca realitat.

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...