dimarts, 29 de març del 2016

La Riera

Sabeu aquesta sèrie que sempre diuen que s'acaba però sempre cau una temporada més? Si, la Riera, la sèrie que emeten de dilluns a divendres a TV3, que hi surten actors i actrius principals com la Mercè Sampietro, em Pere Arquillué, El Jordi Planas i uns quants més. Tothom els admira, amb un paper a mida i trames absolutament potents.
Però la Riera, sense els seus personatges secundaris no seria res...
L'actriu, Alícia Pérez també hi ha sortit algunes temporades. La Marta de la Riera ha sigut amant de l'Ernest. Amb un passat complicat, és un personatge amb molts valors, que cada dia intenta demostrar que sent bona persona i amb la veritat per davant és una bona manera de viure.
Alícia Pérez, amb unes mirades expressives i potents i una veu impressionant, interpreta el personatge de Marta d'una manera trepidant.

Si voleu, la podeu anar a veure a la lectura de Liliom, a la sala Beckett el dia 17 d'abril del 2016 a les 20 hores!!!

diumenge, 27 de març del 2016

27 de març

He perdut una guerra, que ni tant sols tenia guanyada, anava amb una espasa de cartró i els rivals amb una daga. Les guerres deixen ferides però cicatritzen ràpid. Després d'un rebombori tot torna a la normalitat i ningú se'n recorda.
Potser hauria de venir algun advocat a posar-hi ordre, a saber a qui ha de defensar i perquè l'honora.
Guerres, batalles, armes... Ja no sou les meves aliades, he pensat que potser fent servir les paraules, la vida serà més fàcil.
I no em rendeixo, segueixo estant preparada per enfrontar la pròxima batalla.

divendres, 25 de març del 2016

25 de març

Mai no canviem, sempre seguim sent els mateixos de sempre, amb els mateixos errors i les mateixes idees, mai no aprenem del passat de cap de les maneres ni aconseguim oblidar allò que hem fet sempre.

dimecres, 23 de març del 2016

23 de març

Et passes la vida pensant que les persones que t'envolten, són els teus herois, que quan estiguis bé, voldran compartir la vida amb tu i quan hi hagi problemes, t'ajudin a superar-los.

Però sabeu què passa amb els herois que només porten una màscara? Doncs que hi ha un dia, que ja no poden ser herois i cauen en picat, aleshores l'heroi ets tu mateix.

dissabte, 12 de març del 2016

12 de març

Benvinguts al món real, on les coses mai són com tu vols. On és la oficina de reclamacions???

dimecres, 9 de març del 2016

Plou... O no

Avui és un d'aquells dies, en què les llàgrimes no cauen dels ulls, sinó del cel, en què les coses semblen fàcils, però amb un sol segon es tornen complicades i et mires el demà com si tot hagués de començar una altre vegada.

diumenge, 6 de març del 2016

Dies

Estem tota la setmana pensant en quan arriba el cap de setmana i el cap de setmana passa volant.

Dilluns, tot fa molta mandra.
Dimarts, anem al mercat.
Dimecres, ja és mitja setmana.
Dijous, paella d'arròs.
Divendres, mitja festa.
Dissabte, el desaprofitem.
Diumenge, ja pensem que arriba dilluns.
I aixi passen els dies, les setmanes, els mesos i fins i tot, els anys.

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...