dissabte, 30 de gener del 2016

30 de gener del 2016

Hi ha dies que t'adones que hi ha tantes coses que trobes a faltar, que al final es difuminen entre elles. Trobes a faltar persones, algunes que no poden tornar... Altres que han passat en algun moment per la teva vida, però que ara no hi són. Però també trobes a faltar les emocions que et despertaven compartir aquest temps amb aquestes persones.

dijous, 28 de gener del 2016

28 de gener del 2016

I arriba aquell instant, en què la teva mirada es queda perduda entremig de l'horitzó, aquell moment en què penses que el temps s'ha aturat de debò, que tu controles el teu món, que tu ets capaç de dominar tot això. Però mentre camines, topes amb la realitat, una realitat, que a vegades es comporta... D'una manera poc important. Però que et pot arribar a frenar el teu desig més gran. A més a més, el temps no s'atura i va difuminant-se entre núvols i plujes d'estels...

dilluns, 25 de gener del 2016

25 de gener del 2016

Les persones humanes som tant estranyes... un dia ens agrada una cosa, el dia següent ens agrada tot el contrari, un dia estàs sol, l'altre dia envoltat d'amics... Però mai, no deixem de sorprendre. Em començo a preguntar si fem les coses per instint, si som autòmotes i ens surt sol o si realment, fem servir la nostra part racional i de tant en tant, pensem i surt el nostre sentit comú. Si parlem de sentiments, podem pensar que som racionals, que moltes vegades passem les coses per al cervell i potser per al cor en algun moment, però que som conscients de les decisions que prenem. Però en el nostre dia a dia, entren massa factors com per a tenir temps a analitzar-ho tot i sovint, no fem servir la racionalitat, ho fem instintivament. I sinó, que vingui un extraterrestre i ens ho expliqui.

dilluns, 18 de gener del 2016

19 de gener del 2016

I si somiant canviéssim el món... Jo ja l'hauria capgirat del dret i del revés moltes vegades...
I si somiem coses bones, disfrutem del somni, si són dolentes... Passem por... Però si és una barreja de bones i dolentes, què fem?

divendres, 15 de gener del 2016

15 de gener de 2016

Existeixen paraules, potser mils, més ben dit, milions de paraules en molts idiomes diferents però què és més fàcil, escriure-les o pronunciar-les en veu alta? La meva resposta és i serà sempre, escriure-les i la meva reflexió és: tu tens un pensament o una idea i si la escrius, la pots anar desenvolupant i estirant tant com vulguis, la imaginació és il•limitada, després quan el lector ho llegeix ja en fa la seva pròpia interpretació, en canvi, en el moment en què comences a pronunciar les paraules, perden màgia i intensitat, es tornen buides i acaben guardades en un calaix...

dilluns, 11 de gener del 2016

11 de gener del 2016

I aguantes un dia, aguantes dos i aguantes tres... Però al dia 50, les forces et comencen a decaure i penses que ja no pots més. I et dius a tu mateixa, va vinga, ja queda menys, aguanta una mica més, ja estàs molt a prop d'aconseguir-ho i tires una mica més, però també tens ganes de que algú et doni un cop de mà i tiri una mica del carro, que ja comença a pesar.

dissabte, 9 de gener del 2016

9 de gener del 2016

Quan et pregunten què vols ser quan siguis gran, el teu cap comença a fer volar la imaginació, penses que seràs policia, astronauta, director, cuiner o una persona que serà capaç de salvar el món. Però comences a fer-te gran... Veus que la vida et posa les coses complicades i aquelles ganes de salvar el món es van esvaïnt i penses que algú altre el salvarà... Després succeixen acords que salven el païs in-extremis i et quedes més tranquil. Tenim tertúlies assegurades, notícies per molts dies i un govern per estrenar.

divendres, 8 de gener del 2016

8 de gener del 2016

Encapritxar-se és dolent i perjudicial per a la salut de la humanitat, ja sigui d'animals, objectes o persones.

Perdoneu, però algú ho havia de dir!

dilluns, 4 de gener del 2016

4 de gener del 2016

Avui és l'aniversari d'una persona molt important a la meva vida... La meva cosina petita es fa gran. Moltissimes felicitats, Àngela. Avui fas 11 anys i encara recordo el primer dia que et vaig veure a l'hospital, les teves primeres passes i menjars i les teves primeres paraules a pronunciar. Hem viscut juntes moments molt intensos i interessants i ens queda per viure, una eternitat. Feliç aniversari!!!

divendres, 1 de gener del 2016

1 de gener del 2016

Avui comencem un nou any ple d'alegries i emocions, un any per a aconseguir somnis i reptes, per a tenir un futur millor.

Aquest any, ens esperen 365 dies per a disfrutar, gaudir, ilusionar-nos, somiar, riure, plorar, enfadar-nos, perdonar, per a caure i tornar-nos a aixecar i sobretot, per a posar un somriure a cada dia de l'any.

Feliç 2016!!!

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...