dimarts, 14 de juliol del 2015

14 de juliol

Innocència que t'anem perdent pel camí, et deixem enrere i no et tornem a aconseguir. Tu que ens donaves part de la felicitat, ara fas que ens adonem de la realitat.
Innocència, tu que endolcies els nostres cors, ara hi poses un toc d'amargor, però també un xic de prudència perquè anem amb peus de plom.

dimarts, 7 de juliol del 2015

7 de juliol

- Demana'm el que vulguis, que jo t'ho concediré. Deia la Reina.

La nena, tota sorpresa comença a enumerar una llista inmensa de coses que li passen pel cap i li apareixen una per una desfilant pel seu davant, però cap s'atura al seu davant.

La nena, amb cara de preocupada, pregunta a la Reina: -Per què no s'aturen les coses si són les que jo he demenat?

La Reina li respon, això vol dir que tot això no ho necessites. El que et fa falta és créixer com a persona, tenir empatia, simpatia, constància, paciència i molta perseverància i el millor de tot, ser tu.

dimecres, 1 de juliol del 2015

1 de juliol

I avui, 1 de juliol de 2015, em poso a recordar, aquells estius de infància, quan jugava al parc, aquelles tardes llargues que no volia que tinguéssin final, aquelles corregudes eternes que duraven anys i panys. Rialles i jocs que em feien divertir tant. Enyoro aquelles tardes d'estiu que guardo amb molt bon record en una caixa amb molt d'amor

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...