dimarts, 19 d’abril del 2022

Honestament, 19 d'abril del 2022

Avui és el dia que no sé què dir...Però li pot passar això a un escriptor/a o un aficionat/a? Suposo que si, d'això en diuen el síndrome de la pàgina en blanc o alguna cosa semblant, no?

Bueno, com que tècnicament no sé com es diu i realment, no tinc res a dir però tenia ganes de deixar petjada al blog... La música és la meva aliada, així que adjunto una cançó que he descobert i que m'agrada com sona:


https://www.youtube.com/watch?v=uQVlLOB0rOE&ab_channel=ElsCatarres 

divendres, 8 d’abril del 2022

08 d'abril del 2022

A vegades, a la feina, has de fer coses que no et venen gaire de gust, parlar amb algun company/a que no et cau gaire bé, fer una tasca que no és el teu fort o simplement, en aquell moment no et ve de gust fer o aguantar reunions interminables que saps que no et portaran gaire lluny. Aquí, la meva breu descripció, s'acaba el post d'avui...
Jajajajaja, és broma!
En el teu temps lliure has de fer coses que no et venen de gust? Segurament, tots tenim una resposta clara a aquesta pregunta, NO!
Però i si representa que el que s'ha de fer és beneficiós per la salut???? En realitat, hi ha moltes coses beneficioses per a la salut, que no fem com per exemple: menjar verdura, de veritat que no ho suporto i intento escaquejar-me'n tant com puc. 
On hi hagi una bona tassa de xocolata??? Qui vol unes verdures bullides i insípides, eh? 
Ara sí, fins aquí el meu post d'avui i no és broma. 
Gràcies per llegir-me. Abraçades

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...