dijous, 21 de maig del 2015

21 de maig

Per fi ha arribat l'hora!!!

L'hora de ser valents i decisius, l'hora de lluitar i tirar endavant, l'hora de seguir i tornar a començar.

Ha arribat l'hora de tots!!!

dimarts, 19 de maig del 2015

20 de maig

No, no vull caure, vull caminar.
No, no vull córrer, vull avançar.

Amb pas ferm i decidit arribarem més enllà i no deixarem que els pals a les rodes ens facin entrebencar.

Simplement, ha arribat l'hora d'actuar.
Aquesta és la bona, jo ho sé i no la podem deixar escapar.

dissabte, 16 de maig del 2015

16 de maig

I si no fóssim persones, què podríem ser? Jo m'he plantejat que podríem ser ànimes lliures i fer el que vulguem. Que hi hagi un camí ample, per poder córrer com el que més, que els sentiments existeixin i siguin sincers. Que no haguéssis de demenar una abraçada, que algú inconsientment te la donés, simplement, que les coses fóssin fàcils sense haver de respondre tants per què.

dijous, 14 de maig del 2015

14 de maig

Ningú ha dit que fos fàcil, ningú ha dit que estaria ple de roses. Només sabem que s'ha de lluitar per aconseguir-ho i que serà vàlid quan t'ho creguis per tu mateix. Ningú ha dit que tinguis la raó, sinó que és la teva pròpia i en la que tu confies. Ningú ha dit que compartim valors, sinó que els posem en pràctica dia a dia!!! Ningú ha dit que tot giri al meu voltant, però tant sols un com estàs, ja arregla el dia!!!

dimarts, 12 de maig del 2015

12 de maig

Si tingués una vareta màgica la faria servir per canviar el món, bé canviar el món és massa abstracte però poder canviar el que passa en el teu dia a dia, potser està més a l'abast.

diumenge, 10 de maig del 2015

10 de maig

Diuen que és millor viure la realitat, que la ficció es queda a la televisió, al teatre o al cinema o en una cançó.

Sabeu què us dic? Que la realitat supera la ficció com diu la cançó dels Catarres i que a veure què hem de viure? La meva conclusió. El que ens doni la gana!!!

I el que digui la gent??? Que diguin i pensin el que vulguin, jo vull viure a la meva manera, sinó és la bona, és la que he triat jo!!!

dimecres, 6 de maig del 2015

6 de maig

Jo no entenc el món i definitivament el món no m'entén a mi. No devem ser compatibles i deu ser que hem triat camins diferents. Com ho hem de fer per tornar-nos a apropar? El món s'adapta o jo m'adapto al món? Qui és més fort, el món o jo? Al final serà una lluita a veure qui pot més

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...