dijous, 30 d’abril del 2015

30 d'abril

La natura és aquest paisatge que et captiva, aquella foto que vols capturar, aquell instant que vols gaudir, un moment que vols atrapar.
La natura parla per si sola i s'encomana per transmetre'ns emocions increïbles.

dimecres, 29 d’abril del 2015

29 d'abril

Qui concedeix una segona oportunitat? La vida? Les persones que ens envolten? O som nosaltres mateixos els que ens l'hem de concedir?

dilluns, 27 d’abril del 2015

27 d'abril

Avui, 27 d'abril, mare de déu de Montserrat, patrona de Catalunya.

Moltes felicitats a totes les Montserrat i molt en especial a la meva mare.

Que tingueu un dia molt feliç

diumenge, 26 d’abril del 2015

26 d'abril

Si fóssis un mag et demanaria que em féssis desaparèixer o que afrontar la realitat, per una vegada a la vida, valgués la pena.

Si fóssis una fada et demanaria que em donéssis una casa, que no fos tot per mi i que ho compartíssim per una vegada.

Però la realitat és una altre, no existeixen ni els mags ni les fades i ens hem d'enfrontar a monstres i dracs més d'una vegada.

No hi ha guerra sense pau ni pau sense guerra, només hi ha persones i humans, que sobreviuen a la terra.

dissabte, 25 d’abril del 2015

25 d'abril

I ja ha passat un any...

Increïble, el temps córrer molt ràpid!!!

I després del temps que ha passat, encara estem a mig camí

Arribarem al final?

dijous, 23 d’abril del 2015

23 d'abril

I s'acaba la Diada... Després d'un dia on el carrer s'hi respira alegria, amor i felicitat a través de roses i llibres i algun drac escuat.

Feliç diada de Sant Jordi 2015

dimecres, 22 d’abril del 2015

22 d'abril

Tinc la mateixa sensació que quan era petita i a l'escola celebràvem la Diada de Sant Jordi, com aquell cuc que se't posa per l'estómac i penses que res de dolent et passarà.
Una bona manera d'encarar la Diada per demà.

dilluns, 20 d’abril del 2015

En peu de guerra

La teva mirada és el meu detonant els peus deixen el terra, estem a menys d’un pam la pulsació ens travessa amb el poder del llamp la veu encesa entona un cant que no mor mai Cremem la nit l’amor en peu de guerra trenquem el llit la vida ens puja al cap i ens esclata com un gran BIG BANG El somni que’ns impulsa és més fort que la por l’univers sencer vibra a mercè d’un so avui la realitat supera la ficció avui ens oblidem del món i de qui som I més amunt, creuant el cel més blau t’està esperant la teva estrella hi anirem junts, sentirem el cor en pau i ens omplirà la llum més bella. La cançó que m'encanta. Els Catarres. En peu de Guerra!!!

dissabte, 18 d’abril del 2015

18 d'abril

Jo no entenc al món o és el món el que no m'entén a mi. Tinc aquest dubte, però la veritat no sé quina de les dues seria millor o pitjor resposta. Potser és com tot, que ha de tenir una mica de cada, però jo he après que ser equitatiu tampoc et salva la cara. És més fàcil pensar que el món no t'entén a tu perquè això vol dir que els altres no saben amotllar-te o potser és més fàcil dir que tu no entens al món per justificar-te.

dijous, 16 d’abril del 2015

16 d'abril

No és ni blanc ni negre, ni tampoc com cada un de nosaltres ho pintem, és com la llei de Murphy i si passa és perquè no tot havia de ser etern.
Podria ser d'una altre manera, d'un color rosa més modern o ho maquillem una mica i finalment tot ens ho empassem.
Volem canviar-ho o ja ens està bé que sigui etern?

dimecres, 15 d’abril del 2015

15 d'abril

No som capaços d'entendre'ns a nosaltres mateixos, és impossible que siguem capaços d'entendre el nostre entorn.
Ens pensem que som molt moderns amb les noves tecnologies i som molt més antics que els nostres avantpassats.

dilluns, 13 d’abril del 2015

13 d'abril

Contenta i feliç, cansada i esgotada... però ha valgut la pena un any més, participar a la cursa del corte inglés. Un esdeveniment que mobilitza la ciutat, un esdeveniment que participa tothom, un esdeveniment esportiu, simplement, una manera de divertir-se i passar-ho bé. I un any més, es va demostrar. 81.014 persones participant a la Cursa. Visca la Cursa del Corte Inglés. A la cursa, el 1er ets tu!!!

dissabte, 11 d’abril del 2015

11 d'abril

Jo entenc que no t'agradi com sóc. El que no entenc és que m'ataquis constantment per fer-me canviar d'opinió i que a més a més, em vulguis imposar la teva raó. Només per un únic motiu: Perquè és la meva vida i decideixo el que jo vull.
I segurament, aquest escrit no haurà servit de res,  perquè la persona a qui va dirigit, no sabrà ni que existeix...

divendres, 10 d’abril del 2015

10 d'abril

El temps és allò que tenim però no podem controlar, és allò que se'ns escapa i gairebé ni ens en hem adonat, són els anys, dies, hores, minuts i segons que passem fent alguna cosa interessant. El temps és allò que volem controlar i no sabem com. És allò que dictamina el que passarà i que posa a tothom al seu lloc. El temps és or. Però, què volem fer amb el temps? El podem parar? Impossible... Podem retrocedir o avançar a través d'ell? Tampoc... Únicament el podem fer servir, el podem disfrutar, podem riure, podem plorar, podem divertir-nos, podem avorrir-nos o ens podem cansar. Però ningú s'ha adonat que tenim un poder, el poder de fer-lo servir a l'atzar, de fer-ne el que volguem sense preguntar i de compartir-lo amb la persona que tenim al costat. Doncs jo, he decidit que ara mateix dedico el meu temps a actualitzar el blog. Espero que us agradi. Marta Tantiñà

dimecres, 8 d’abril del 2015

8 d'abril

A vegades les paraules són buides i no expressen res, ja que els sentiments no es curen amb només un tot anirà bé, sinó que a més han d'anar acompanyats d'algun gest.
La millor medicina, una abraçada, no hi ha més.

dimarts, 7 d’abril del 2015

7 d'abril

Potser és que el món està al revés, potser sóc jo que no l'entenc, potser és el món que ha canviat o potser és que ja no som tant humans... Potser ja no s'hi valen aquelles bromes que ens feien riure tant, potser ha arribat l'hora de posar-nos seriosos i començar a treballar

dilluns, 6 d’abril del 2015

6 d'abril

Si el món et gira l'esquena, tu dona-li la cara, si creus que el món se't menja tu, clava-li queixalada. Sigues més fort que el món, fes qualsevol animalada. Un somriure va bé per fer una vida més urbana.

diumenge, 5 d’abril del 2015

5 d'abril

Res no ha canviat, tot segueix com abans... O això és el que volem creure quan el nostre voltant es mou o quan nosaltres fem petits passos per canviar. Potser canviaran els llocs, les persones o els sentiments però tu, el teu cor seguirà vivint tots els instants molt intensament...

dijous, 2 d’abril del 2015

2 d'abril

Per què en aquesta vida, només podem jugar una partida, per tant, cada cop que hem de tirar, hem de pensar quina serà la millor jugada, saber aplicar els millors valors, saber ser nosaltres mateixos i saber treure l'as quan cal.

Records

Persona 1: Què busques? Persona 2: Algun record amagat dins d'una caixa. Persona 1: Saps que els records es guarden al cor i no a una ca...